Skip Navigation Links

Vali Masatlı: Hatay’ı Yeniden Ayağa Kaldıracağız

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetimi Hatay Valisi Mustafa Masatlı'yı makamında ziyaret etti.

Vali Masatlı:  Hatay’ı Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Gündem   A+a-

Zor bir dönemde Hatay’a Vali olarak atanmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Cemiyet Başkanı Diyap Atar, “ilimize vali olarak atanmanız bizleri mutlu etmiştir Sayın Valim” diyerek Hatay’a vali olarak atanmasından dolayı Mustafa Masatlı’ya başarılar diledi. İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetiminin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Vali Masatlı ise Hatay’ı devletimizin desteği ve dayanışma ile ayağa kaldıracaklarını ifade etti.
Depremden dolayı kullanılamaz hale gelen binaların yıkım çalışmaları esnasında ayrıştırmaların yerinde yapılmaması için Hatay Valisi Mustafa Masatlı, ilgili birimlere talimat verdi.
6 Şubat depremlerinde en fazla zararın Hatay’da olduğunu kaydeden Vali Masatlı, enkaz kaldırma çalışmalarının vatandaşlara rahatsızlık vermeden yapılması gerektiğini ifade eden Hatay Valisi, yaşanan kayıplara rağmen yaşama tutunmak için gayret göstermek gerektiğini belirterek halkın morallinin yüksek tutulması için herkesin birbirine destek vermesi gerektiğini ifade etti.
Bu konuda Hatay’da gazetecilik yapan herkesin halkın moralini yükseltecek tavır içinde olması gerektiğini belirterek “Bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalı. Devletimiz güçlüdür. Her türlü zorluğun üstesinden gelecek gücü vardır” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet