Skip Navigation Links

Mitsubishi Klima,Özgün Kırtasiye ve MTS Motors'la Özgün Group Emin Ellerde

Tolunay Özgün;Tüm Sektörlerde Bölgenin Toparlanmasına Katkı Veriyoruz

 Mitsubishi Klima,Özgün Kırtasiye ve MTS Motors'la Özgün Group Emin Ellerde

Ekonomi   A+a-

Hatay’da Mitsubishi başta olmak üzere Isıtma ve Soğutma sistemleri üzerine hizmet veren Özgün Group, İskenderun Özgün Kırtasiye ve Otomotiv sektöründe de MTS Motors'la geniş kitlelere hizmet veriyor.
Özgün Group Yönetim Kurulu Başkanı Genç İşinsanı Tolunay Özgün, genç yaşta edindiği bilgi, birikim ve tecrübeyle faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde yeni açılımlar üzerine kafa yoruyor.
Yıkıcı deprem sonrası bölgenin ihtiyaçları, toparlanma sürecine katkı sunacak çalışmalara imza atan Özgün Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolunay Özgün, hasarlı yapılarda tüm ısıtma ve soğutma sistemlerinin kurulumunda tecrübeli ekibi, Dünya'nın en güçlü markalarından Mitsubishi ürünlerini satış ve montaj işlemlerini yaptıklarına vurgu yaptı.
Özgün Kırtasiye ile eğitim camiasının tüm ihtiyaçlarını onlarca kalemde Kırtasiye ürünleri, sınav hazırlığında en önemli yayınların soru bankaları, konu anlatımları ve deneme sınavları gibi tüm hazırlıkları eğitim öğretim yılı öncesi tamamladıklarını söyledi.
MTS Motors olarak da Mercedes, BMW ve Audi gibi bir çok markanın her model ve seçenekleri bol şekilde satışa sunduklarına vurgu yapan Tolunay Özgün, yılların birikimi bölgenin köklü şirketlerinden Özgün Group güvencesiyle lüks otomobil meraklılarına sunduklarını ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet