Skip Navigation Links

İskenderun’u Temsil Edecekler

Uluslararası Taekvondo Şampiyonası’nda İskenderun’u Temsil Edecekler

İskenderun’u Temsil Edecekler

Spor   A+a-

 17-22 Haziran 2023 tarihleri arasında Karaman İl’inde yapılan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 75 ilden 953 kulüp 3500 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.
 
Müsabakalarda Hatay, İskenderun’u temsil eden Abdulkadir Oral ve Beyza Çoban derece yaparak temmuz ayında yapılacak olan Uluslararası Taekvondo Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı adına ülkemizi Uluslararası Arenada temsil etmeye hak kazandılar.
 
Konuyla ilgili konuşan Antrenör Mehmet Korhan; “Karaman’da gerçekleştirilen Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na 6 sporcu ile katılarak İskenderun’umuzu ve Hatay İl’imizi temsil ettik. Depremden dolayı çalışmalarımızı çok az bir süre içinde gerçekleştirmemize rağmen genç erkeklerde Sporcumuz Abdülkadir Oral kızlarda Beyza Çoban Sporcumuz derece yaparak iki sporcumuzda Temmuz ayında yapılacak olan Uluslararası Taekvondo Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı adına ülkemizi uluslararası arenada temsil edecekler. Söz konusu müsabakada maddi ve manevi olarak sporcularımızın yanında olan Gençlik Spor İl Müdürümüze ve Taekwondo İl Temsilcimize teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet