Skip Navigation Links

Hayat Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Öğrencilerine Güzel

Arsuz Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, yaptığı etkinliklerle öğrencilerine keyifli günler geçirtmeye devam ediyor.

Hayat Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Öğrencilerine Güzel Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, yaptığı etkinliklerle öğrencilerine keyifli günler geçirtmeye devam ediyor.
Uçurtma şenliğinin ardından, su balonu, dondurma keyfi, karne kutlaması ve babalar günü etkinlikleriyle mutlu anlar yaşayan Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, hayatın içinde güçlü birer birey olma yolunda derslerinde olduğu kadar, iletişim gücü ve özgüven kazanımı etkinliklerinde de bir o kadar başarılı olduklarını gösterdiler.
Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara’nın eğitim öğretimde yaparak ve yaşayarak öğrenmenin gücü ile ilgili ısrarı, özel bireylerin eğitiminde ortaya koyduğu başarıyla da tescillenmiş oluyor.
Eğitimin sadece dört duvar arasında bir derslik ortamında değil, doğayla içiçe, oyunla, etkinliklerle daha başarılı sonuçlar vereceğine olan inancına dikkat çeken Tuğba Kara, “etkinliklerle geçen haftalara imkanlar el verdikçe devam edeceğiz. Çocuklarımızın zihinsel ve fiziksel gelişimi, iletişim gücünün artması, hayatın içinde ne istediğini bilen özgüveni yüksek birer birey olarak yetişmeleri için gösterdiğimiz çabalar devam ediyor. Çocuklarımızın başarısı bizleri mutlu ediyor, motive ediyor” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hayat Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Öğrencilerine Güzel  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet