Skip Navigation Links

'AKP’ye oy veren yüzde elliyi uyarıyoruz İsrail NATO’ya giriyor

MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, AKP’ye oy veren yüzde elliyi uyardıklarını belirtti.

Politika   A+a-


 
 
 
MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, AKP’ye oy veren yüzde elliyi uyardıklarını belirtti.
Çirkin, İskenderun ülkücü işçiler derneği tarafından düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, İsrail’in NATO’ya girmek üzere olduğunu belirtti.
Çirkin, ülkenin her yönden iyi idare edilmediğini belirterek,”özellikle işçilerin çok sorunları var. Türkiye’de emek ucuz dönemini yaşıyor. Türkiye’nin yüzde47 asgari ücretle yaşıyor. Bu nasıl büyük ekonomidir. Hükümet renkli tablo çiziyor. Türkiye büyük bir ilizyonla karşı karşıya. İşçilerin kaderi işverenin iki dudağı arasında olmamalı” dedi.
Çirkin,”Boşanma oranlarına gidin bir bakın. Bu aileler neden boşanıyor? Bunların yüzde 90’nın temeli şiddetli geçimsizliktir. MHP her zaman emeğe işçiye önem vermiş meseleleri ile ilgilenmiştir. İşçiler onurlu yaşam istiyor. Bu konu da MHP mecliste gerekli tüm çalışmaları yapmaktadır.”şeklinde konuştu.
Birkaç gündür Amik Ovasında çalışmalar ve incelemeler yaptıklarını belirten Çirkin, şöyle konuştu:
“Amik ovası geçen yılda bu duruma düştü. Yetkililer geldi ve gitti. Bu yıl yine aynı manzara. Verilen sözler tutulmamış. Köylü, çiftçi ve arazileri sular altında perişan durumda. ODTÜ’’yü bırakın Amik ovasında ki buradaki emekçi insanların, çiftçilerin, işçilerin durumuna bir bakın. Bunların artık bir son bulması lazım”
Artık AKP’ye oy veren yüzde 50’nin Türkiye’nin gerçeklerini görmesinin zamanının geldiğini belirten Çirkin,”AKP gücünü bu yüzde 50’den alıyor. AKP halkı kandırarak siyaset yapıyor. Gerçekler halktan gizleniyor. Tabi AKP’ye oy verenleri suçlamıyoruz. Bir Van Minute seçimin kaderini değiştirdi. İsrail Nato’ya giriyor. Nerde kaldı Van Minute. Nerde kaldı İsrail ile mücadele. NATO öyle bir teşkilat ki üyelerinden biri itiraz etse bir karar alamaz. Yarın bir Arap ülkesi, İslam ülkesi İsrail ile bir sıkıntı yaşasa Nato’da kimi bulacak? Utanmıyor musunuz? Bunun adı iki yüzlülüktür. Bu toplum er geç bunu fark edecek” dedi.
Dernek Başkanı İbrahim Özden emeğin en yüce değer olduğunu belirterek, amaçlarının işçinin emekçinin hak ettiği şekilde yaşamasını sağlamak olduğunu söyledi.
Düzenlenen toplantıya MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Ülkü ocakları Başkanı Nurettin Aydemir ve çok sayıda işçi katıldı.

 


Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet