Skip Navigation Links

Cihangir Kaburga Kebap Lezzeti Harika

Cihangir Kebap ve Büryan Restoran İskenderun’da İskenderun Atlı Spor Kulübü yönetimi ile güç birliği yaptı.

Cihangir Kaburga Kebap Lezzeti Harika

Gündem   A+a-

 Kaburgacı Cihangir adıyla Adana’da kebap ve büryan kebapta isim yapan Cihangir Kebap ve Büryan Restoran İskenderun’da İskenderun Atlı Spor Kulübü yönetimi ile güç birliği yaptı. Cihangir Kebap Restoran, Atlı Spor Kulübü bünyesinde 2 bin 500 metrekare kapalı alanda hizmet vermeye başladı. Adana’dan sonra İlk franchise olarak İskenderun’a açan firma sektöre iddialı girdi.
 
Siirt, Van, Bitlis’te doğal ortamda yetiştirilen kuzu etlerinin, yöreye özgü baharat, şalgam ve mezeleriyle damak tadına önem verenlerin uğrak yeri olarak hafızalarda yer ediniyor.
Cihangir Kebap Restoran’ın İskenderun Atlı Spor Kulübü ile güç birliği yaparak oluşturdukları mekânın bölgenin en büyük restoranı olarak bölge halkının hizmetine sunduklarını ifade eden Cihangir Korkmaz, Siirt, Van, Bitlis’te yetiştirilen kuzularımızın etleriyle, baharat ve şalgamlarımızla İskenderun’daki kebap severleri restoranımızda ağırlamaya başladık” diye konuştu.
 
“Buraya büyük bir yatırım yapalım dedik. Şuan 2 bin 500 metrekare alanda hizmet vermekteyiz. Ortadoğu’nun en büyük restoranı diyebilirim. Burası bundan sonra ki bizim yüzümüz akı konseptimiz olacak. 1000 metrekare kapalı alan, 750 metrekare açık alan, 750 metre karelik imalathanemizde toplamda 2500 metrekare olarak gelen tüm misafirlerimize hizmet ediyoruz Adana’da üç
Adana’da 3 şubemize bulunmakta. Ve ilk kez İskenderun’a adımızla geldik. Gerçekten burada yapılan çalışmalar çok kaliteli, bölgemize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Burada Adana’dan getirttiğimiz ustalarımız var. Siirt, Van, Bitlis kuzularımızla, baharat ve şalgamlarımızla yörenin lezzetini de yansıtmaktayız. İskenderun’daki kebap severleri restoranımızda ağırlamaya başladık. Herkesi restoranımıza davet ediyoruz” dedi.
Atlı Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yener ise İskenderun Atlıspor Kulübü ailesi olarak Cihangir Kebap’ı İskenderun’da ağırlamaktan son derece mutlu olduklarının altını çizerek “Yaptığımız çalışma ortada, gerçekten şehrimizin marka değerine ciddi katkı sağlayacaktır. Ailelerin çocuklarıyla gönül rahatlığıyla gelecekleri bir mekân, burada ciddi bir istihdam sağlamaktayız” dedi.
Atlı Spor Kulübü ve Cihangir Restorant ailesi olarak; Çocuk oyun alanları, at çiftliği, ferah mekânı ve aile ortamında gelen misafirleri en güzel şekilde ağırladıklarını belirterek, damak tadına önem veren herkesi Cihangir Restorana davet etti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet