Skip Navigation Links

NİNOVA SAHAYA ERKEN ÇIKIYOR...

NİNOVA KÜTÜPHANELERİ yaşadığımız büyük felaketten dolayı 2023-2024 eğitim öğretim yılına 31 temmuz pazartesi günü başlayacak.

NİNOVA SAHAYA ERKEN ÇIKIYOR...

Eğitim   A+a-

 İskenderun ve Arsuz ilçelerimizde faaliyet gösteren NİNOVA KÜTÜPHANELERİ yaşadığımız büyük felaketten dolayı 2023-2024 eğitim öğretim yılına 31 temmuz pazartesi günü başlayacak.
NİNOVA KÜTÜPHANELERİ eğitim koordinatörü Mustafa BEYAZSU gazetemize yaptığı açıklamada, tüm şehir olarak büyük bir felakat yaşadık, yaşamını yitiren tüm eğitim emekçilerimizi, öğrencileri ve tüm canlarımızı rahmetle anıyoruz, anıları hep bizimle olacak diyerek bu şehri hep beraber ayağa kaldırmak için bize ne görev düşerse bunun için canla başla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
BEYAZSU, 6 Şubat'tan sonra birçok okulda eğitim öğretimin doğal olarak aksadığını bu durumun öğrencilerde öğrenme eksiklerinin oluşmasına neden olduğunu belirttikten sonra bizler de NiNOVA KÜTÜPHANELERİ olarak bu durumun onarılmaz yaralar açmaması için bu yıla özgü tüm sınıflarımızda 31 Temmuz Pazartesi derslerimize başlıyoruz, tüm branşlarda bölgenin şampiyonlar karmasını oluşturduk dedi.
Mustafa BEYAZSU, NİNOVA'nın bir dershaneden öte olduğunu,09.00 dan gece 22.00 ye kadar açık kütüphanesi, 5 kişilik özel dersleri ve her hafta gerçek sınav günü ve saatinde bölgede 1000 öğrenci katılımlı rekabetçi deneme sınavlarıyla öğrencileri hayallerine ulaştırmaya devam edecek liseyle üniversite arasındaki köprüdeki keyifli bir mola olduğunu söyleyerek sözlerini
NİNOVA KAZANDIRIR şeklinde sonlandırdı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet