Skip Navigation Links

Yuvam Kafe’de Enerjinizi Fulleyin

Kendinizi Yuvanızda Hissettirecek Atmosfer Yuvam Kafe Hizmete Girdi

Yuvam Kafe’de Enerjinizi Fulleyin

Belen   A+a-

 Kendinizi Yuvanızda Hissettirecek Atmosfer Yuvam Kafe Hizmete Girdi
Nişan ve Kına gibi programların da yapıldığı işletme eşsiz güzellikte imkanlar sunuyor
Hatay’ın yerle bir eden depremlerde en fazla hasar alan mahallelerden İskenderun İsmet İnönü Mahallesi hızlı bir toparlanma sürecine girdi.
İskenderun Tapu Müdür Yardımcısı Ahmet Bilek’in emeklilik sonrası hizmete açtığı Yuvam Kafe Çay Bahçesi, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül tarafından hizmete açıldı.
Bölge halkının yemyeşil bir atmosferde bol oksijenli orman havasında keyifli vakit geçirebilecekleri Yuvam Kafe, aynı zamanda okey, tavla gibi oyunların da oynanabileceği bir ortam sunuyor.
Hayatın normale dönmesi için çalışan herkese teşekkür eden Belediye Başkanları Fatih Tosyalı ile İbrahim Gül, hizmete giren her yeni işletmenin bölge halkının acılarını dindirmesi ve normale dönmesine sunacağı katkı anlamına geldiğine dikkat çektiler.
İşletmeci Ahmet Bilek, uzun yıllar Tapu Müdürlüğü hizmetinde bulunduktan sonra emekli olarak bölge halkına böyle değerli bir mekanı kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, bol seçenek, zengin menü, keyifli manzara ve dinlenme ortamı sunan Yuvam Kafe’ye herkesi beklediklerini söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet