Skip Navigation Links

Şenay Yılmaz ABD’ye Gelin Gitti..

İskenderun OSB’nde faaliyet gösteren Şampiyon Filtre’nin sahipleri Yılmaz ailesi, 2013 yılına çifte mutlulukla girdi.

Gündem   A+a-

 
Şenay Yılmaz ABD’ye Gelin Gitti..
İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Şampiyon Filtre’nin sahipleri Yılmaz ailesi, 2013 yılına çifte mutlulukla girdi.
Yeni bir yıla çifte mutlulukla giren Yılmaz ailesinin güzel kızı Şampiyon Filtre Kalite Güvence Müdürü Endüstri Mühendisi Şenay Yılmaz, Amerika’da ticaretle uğraşan İskenderunlu işadamı Murat Karaçaylı ile hayatını birleştirdi.
Seçkin davetli topluluğunun katıldığı, kadınların ve erkeklerin şıklıkta yarıştıkları düğün merasimi büyüleyiciydi.
İşdünyasından seçkin isimlerin ve aile yakınlarının katıldığı düğüne İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu da katılarak Yılmaz ailesinin mutluluğuna ortak oldular.
Sanayicilerin duayeni Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz, Belediye Başkanı Dr.Yusuf Civelek’le koyu bir sohbete dalarken, başarılı iş kadını Fabrikanın Genel Müdürü Selma Yılmaz, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu ile yakından ilgilendi.
Güzelliği ve zerafetiyle göz kamaştıran gelin Şenay Yılmaz ile yakışıklı damat Murat Karaçaylı, ilk danslarını Mustafa Ceceli’nin “Hiçbir şeye değişmem. Aşkla bakan gözlerini” şarkısı eşliğinde yaptı.
Yakışıklı damat Murat Karaçaylı, dansın ardından güzel gelin Şenay Yılmaz’a cebinden çıkardığı alyansı taktı.
Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Yılmaz ile Nurettin Yılmaz, İskenderun sahil kordonunda açtığı giyim mağazasıyla başarılı bir çıkış yapan Meryem Yılmaz, düğün töreni boyunca sahnede davetlilerle birlikte eğlenerek kardeşleri Şenay Yılmaz ile yakışıklı eniştelerinin mutluluğuna ortak oldular.
Ailenin ablası başarılı iş kadını Selma Yılmaz, güzelliği ve zerafetiyle büyüleyiciydi.
Sahnede babası Nurettin Yılmaz’ı bir an bile bırakmayan Yılmaz ailesinin en küçük üyesi Kaya Doruk, düğün töreninde en az halası güzel gelin Şenay Yılmaz kadar ilgi odağı olmayı başardı.
Şenay Yılmaz (Karaçaylı)-Murat Karaçaylı çiftinin yaşamlarını Amerika’da sürdürecekleri öğrenildi.
8. Gün Haber olarak Şenay Yılmaz- Murat Karaçaylı çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet