Skip Navigation Links

Türkiye’nin Yükselişine Emin Adımlarla Katkı Verecekler

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, 2022-2023 eğitim öğrettim yılı mezunlarını uğurladı.

 Türkiye’nin Yükselişine Emin Adımlarla Katkı VereceklerWeb
TV

Eğitim   A+a-

Her yıl muhteşem mezuniyet törenlerine sahne olan Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, deprem felaketlerinde hayatlarını kaybeden öğretmen, öğrenci ve velilerinin anısına saygı gereği daha sade bir tören düzenledi.
Buruk geçen mezuniyet töreninde heyecanları gözlerinden okunan anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, veli ve öğretmenlerinin huzurunda gururla mezuniyet belgelerini aldılar.
Cüppe ve keplerini giyerek mezuniyet heyecanını yaşayan Yükseliş’in öğrencileri, düşünen, sorgulayan, özgüveni yüksek, geleceğe güvenle yürüyen, girişimci ruha sahip birer birey olarak yetişmenin özgüveni ve mutluluğuyla velilerinin huzuruna çıktılar.
Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem’in her yıl yaşadıkları mezuniyet töreni gururu ve heyecanına bu yıl, depremlerde hayatlarını kaybeden öğretmen, öğrenci ve velilerin hüznü ve aziz hatıralarının etkisi gözlerine ve yaptıkları konuşmalara yansıdı.
Hatay eski Milletvekili ve AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de aynı zamanda veli olarak evlatlarının mezuniyet mutluluğuna ortak oldular.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, makam aracı olarak kullandığı Türkiye’nin gururu TOGG’la mezuniyet törenine gitti ve Türkiye’nin aydınlık geleceğinde rol alacak gençlere aklın ve bilimin izinde gitmeleri gerektiği mesajını bu şekilde vermiş oldu.
Okul birincilerinin bayrak-flama devir teslim töreni ve konuşmalarının ardından törende kep atma anları büyük bir heyecanla yaşandı.
Onuncu Yıl ve İzmir Marşı’nın coşkuyla okunmasının ardından kepler aynı anda havaya fırlatıldı ve ardından da ellerde Ayyıldızlı Türk Bayrakları, konfetilerle sahne bir anda gelincik tarlasını andıran anlara sahne oldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Türkiye’nin Yükselişine Emin Adımlarla Katkı Verecekler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet