Skip Navigation Links

Arsuz Günışığı’nda Buruk Mezuniyet Sevinci

Günışığı Koleji, deprem felaketinde vefat eden binlerce öğrencinin burukluğu ve hüznü yüreklerde en derinden hissedilerek mezuniyet programını yaptı.

Arsuz Günışığı’nda Buruk Mezuniyet Sevinci

Eğitim   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde merkezde faaliyet gösteren Günışığı Koleji, deprem felaketinde vefat eden binlerce öğrencinin burukluğu ve hüznü yüreklerde en derinden hissedilerek mezuniyet programını yaptı.
Her yıl coşku içerisinde gerçekleşen mezuniyet töreninde, program daha sade ve kaybedilen canların anısına saygı çerçevesinde gerçekleşti.
Pandeminin yarattığı travmaya depremin neden olduğu yıkımlar da eklenince zor bir süreçte eğitim-öğretim faaliyetini yürüten Günışığı Koleji, müstakil tek katlı okul binasının avantajlarını da bolca kullandı.
Depremleri hasarsız bir şekilde atlatan Günışığı Koleji, eğitim-öğretime en hızlı dönüş yapan okullardan birisi olarak da büyük takdir topladı.
Günışığı Koleji Kurucu Ortakları Sercan Gökpınar, Gürcan Gökpınar ile Özkan Sinan Gökpınar, idari kadro, öğretmen, mezunlar ve velilerin büyük bir heyecan yaşadıkları mezuniyet töreninde uğurlama konuşmasını yapan Kurucu Müdür Özkan Sinan Gökpınar, mezunlara çizdiği yol haritasında yine Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri vardı.
Özkan Sinan Gökpınar yaptığı konuşmada şöyle dedi;
Ulusumuzun kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk
"Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdur" der. Çalışkan olun. Girişimci ve cesur olun. Meraklı olun. Öylesine meraklı olun ki merakınız dünyayı keşfetmeye, anlamadığınız hususlarda sizi aydınlatmaya, zenginleştirmeye ve bu sayede kendinizden en iyisini vermeye yönlendirsin”.
Sizlerle birlikte bugün burada olmaktan çok gururluyuz. Birlikte çok güzel anılar biriktirdik. Biz Günışığı Anadolu Lisesi olarak her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Çalışmaktan, iyi birey olmaktan, kendinize güvenmekten asla vazgeçmeyin. Her şey dilediğinizce olsun. Unutmamak ve unutulmamak dileğiyle… Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”
 
Velilerinin huzuruna cüppe ve kepleriyle çıkan mezunlar, mezuniyet belgelerini alırken oldukça heyecanlıydılar.
Mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından Okul Birincisi Atiyye Nisa Keklik, arkadaşlarına, velilere ve öğretmenlerine hitaben duygusal veda konuşmasını yaptı.
Keplerin havaya atılması ve dilek balonlarının uçurulmasından sonra mezuniyet töreni sona ererken, mezun öğrenciler veli ve öğretmenlerinin yanına giderek emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet