Skip Navigation Links

Ulus Giyim Mağazasında İhtiyaç Sahipleri Giydirilmeye Devam Ediyor

Ulus Giyim Mağazası ile 2003 yılında açılışının yapıldığı günden beri ihtiyaç sahibi ailelere giysi yardımında bulunmaya devam ediyor.

Ulus Giyim Mağazasında İhtiyaç Sahipleri Giydirilmeye Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi, Ulus Giyim Mağazası ile 2003 yılında açılışının yapıldığı günden beri ihtiyaç sahibi ailelere giysi yardımında bulunmaya devam ediyor.
Ulus Giyim Mağazası, 18 yıldır yüz bini aşkın ihtiyaç sahibi aileye giyim desteği sağladı. Yalnızca 2021 yılının başından bu yana 11.268 aileden toplamda 40.992 ferdin giysi ihtiyaçları giderildi.
 
Günde ortalama 60 aileden yaklaşık 250 ferdin giysi ihtiyacını karşılayan mağazadaki ürünler her mevsim ihtiyaca göre yenileniyor.
Bu sayede ihtiyaç sahipleri acil giyim ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Her ihtiyaç sahibi aile yılda iki sefer mağazada ağırlanıyor ve en az beş kalem olmak üzere yazlık-kışlık giysilerini temin edebiliyor.
 
Mağazaya çağırılmadan önce sosyal incelemeleri yapılan aileler, ihtiyaç sahibi oldukları alandaki eksikleri karşılanmak üzere sistemimize kaydediliyor.
Ailenin gıda, temizlik malzemesi, eşya v.b ihtiyaçlarıyla beraber giysi yardımına da ihtiyacı varsa giyim mağazamızda ağırlanmak üzere sıraya alınıyor. Kısa bir süre içerisinde de mağazamıza davet ediliyor. Mağazamızda ağırlanan ihtiyaç sahipleri, dışarıda bir mağazada alışveriş yapar gibi deneyerek ve seçerek kendi zevklerince beğendikleri elbiseleri alıyorlar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet