Skip Navigation Links

İGEV'den Yeni Yıl Kermesi

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın (İGEV) düzenlediği kermese katıldı.

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın (İGEV) düzenlediği kermese katıldı.
Bir gün süreyle düzenlenen kermesin açılışında konuşan İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar, “Bu senenin son kermesini düzenledik. Hayırlı olmasını diliyorum. Geliri öğrencilere harcamak üzere kermeste bir araya geldik. Kermesteki ürünler bayanlarımızın el emeği, göz nuru çalışmasıdır. Herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni yılın huzur, barış getirmesini diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in eğitime çok önem verdiğini vurgulayan İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar, teşekkür etti.
Dünyanın kardeşlik, barışa, birlikteliğe ihtiyacı olan günlerden geçtiğimizi belirten İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Böylesine kardeşlik, birliktelik, dayanışma ortamlarında ve özellikle de kadınlarımızın öncülüğünde bu etkinlik çok güzel bir tablo oluşturuyor. Toplumumuzda kadınların yeri mutlaka daha öne çıkarılmalıdır. Toplumun yarısı kadın, yarısı erkek. Kadınları eğitimli, aydın olmayan toplumun geleceği karanlıktır. Eğitim sosyal devletin üç ayağından en önemlisidir. Size de eğitime katkıdan dolayı teşekkür ederiz. Eğitimsiz ve bilinçsiz toplumda demokrasi de olmuyor” diye konuştu.
Kermesin açılış kurdelesini, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’nun eşi Av.Suzan Şahin Dudu ve Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in eşi Dr.Ümran Civelek kesti.
Kermese katılanların yeni yılını da kutlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, eşi Dr.Ümran Civelek ve davetliler kermesi gezdi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, salonda asılı olan İskenderun’da daha önce Adliye Sarayı olarak kullanılan tarihi binanın yıllar önce çekilmiş fotoğrafını dikkatle inceledi.
Kermese, Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet