Skip Navigation Links

Güçlü Bir Türkiye İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz

Baştuğ Metalurji’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından kutlama mesajı yayınladı.

Güçlü Bir Türkiye İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz

Gündem   A+a-

 Osmaniye OSB’de faaliyet gösteren Türkiye’nin en güçlü çelik üreticilerinden Baştuğ Metalurji’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, 28 Mayıs tarihinde gerçekleşen ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından kutlama mesajı yayınladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçilmesi nedeniyle tebrik eden Mustafa Baştuğ, ekonomi başta olmak üzere her alanda güçlü bir Türkiye için topyekün mücadele sözü verdi.
Seçimlerin huzur ve güven ortamında, demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşmiş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, seçim sonucunun vatana, millete hayırlı olmasını diledi.
Baştuğ Metalurji olarak Türkiye’nin Dünya ülkeleri arasında hakettiği yeri alması için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerine dikkat çekti ve “Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin şahsında tüm cumhur ittifakı ortaklarını tebrik ediyorum. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet