Skip Navigation Links

SARYA MENGÜŞ BEAUTY İKİNCİ ŞUBESİ İZMİR'E MUHTEŞEM AÇILIŞ

Derya Mengüş, SARYA Mengüş Beauty İzmir şubesini işinsanlarının katılımıyla hizmete açtı.

 SARYA MENGÜŞ BEAUTY İKİNCİ ŞUBESİ İZMİR'E MUHTEŞEM AÇILIŞ

Gündem   A+a-

 SARYA MENGÜŞ BEAUTY İKİNCİ ŞUBESİ İZMİR'E MUHTEŞEM AÇILIŞ
 
Yepyeni Konseptiyle farkını konuşturan yılların tecrübesi ile çalışmalarını sürdüren Derya Mengüş, SARYA Mengüş Beauty İzmir şubesini işinsanlarının katılımıyla hizmete açtı.
 
İzmir Balçova Ata Caddesinde ikinci şubenin açılışına işinsanlarının yanı sıra bölge halkının yoğun ilgisine teşekkür eden SARYA Mengüş Beauty işletmecisi Derya Mengüş danışanlarının yoğun taleplerini kırmadıklarını yeni konseptli işyerlerini İzmir'e kazandırdıklarını söyledi.
 
Açılışın ardından davetlilere işletmeyi gezdiren ve bilgiler veren SARYA Mengüş Beauty işletmecisi Derya Mengüş, merkezi İskenderun'da bulunan teknolojiyi yakından takip ederek son teknoloji ekipmanları, profesyonel ekibi ile farklılıklarına danışanlarının yoğun talebiyle İzmir'e de geldiklerini ifade etti.
 
İkinci şubesinin açılış çalışmalarının en ince ayrıntısına kadar önem vererek, en büyük destekçisi eşi Emir Ali Mengüş'e de teşekkür ederek, İskenderun ve bölge halkına kaliteli hizmetini İzmir'e de taşıyan SARYA Mengüş Beauty işletmecisi Derya Mengüş'e danışanları ve davetliler, yeni şubelerinin hayırlı olmasını diliyerek, çalışmalarında başarılar dilediler.
 
@saryamengusizmir @saryamengusiskenderun @emiralimengus
@saryamengus
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet