Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO ve KOSGEB İmalat Sektöründe Faaliyet Gösteren Üyeleri Ziyaret Ettiler

KOSGEB Yetkilileri; Deprem Sonrası Ev ve İşyeri Hasar Gören Sanayi Esnafı ve Kobileri Bilgilendirdiler.

İTSO ve KOSGEB İmalat Sektöründe Faaliyet Gösteren Üyeleri Ziyaret Ettiler

Gündem   A+a-

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis üyeleri ve KOSGEB yetkilileri, iş yerleri hasar gören ve imalat yapan Sanayi esnafı ve Kobileri, iş yerlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Üyeleri Nasrettin Murt, Abdurrahman Bilgili, 3.Grup Meslek Komite Üyesi Hasan Fehmi Keskin, Nevşehir KOSGEB İl Müdürü Ali Usta, KOSGEB Ordu Kobi Uzmanı Elif Demir Yıldıran ve KOSGEB Aksaray Büro personeli Hayati Koç, şehrimizde imalat sanayi sektöründe faaliyet gösteren ev ve iş yerleri depremde hasar gören üyeleri ziyaret ederek, destekler ile ilgili bilgiler verdiler.
 
Bölgemizde yaşanan deprem felaketi sonrası ev ve iş yerleri hasar gören ve imalat sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik destek kredilerinin verilmeye başlandığı ve nasıl başvuru yapılabileceğini anlatan yetkililer, İTSO üyelerini bilgilendirdi.
 
KOSGEB’in İskenderun Anıt Alanında İl Müdürlüğü olarak konteynerde hizmet vermeye başladığı ve firmaların müracaatları halinde gerekli bilgiler alabilecekleri belirtildi.
 
Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Bölgemizde yaşanan deprem felaketi sonrası sürekli sahada olduk üyelerimizin sorunları ile yakından ilgilendik. Finansmana erişimleri hakkında bilgi verilmesini sağladık. KOSGEB yetkililerimiz ile birlikte ziyaretlerimiz ve desteklerimiz devam edecektir. Temennimiz, tüm üyelerimizin bir an önce toparlanarak, bu zorlu süreci atlatmalarıdır.” dedi.
 
KOSGEB yetkililerini, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı meclis üyeleri ve meslek komite üyelerini iş yerlerinde ağırlayan üyeler ise, ilgi alaka ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş