Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO Başkanı Yılmaz; “Bu Zorlu Sürecin Üstesinden Geleceğiz”

İTSO Yönetimi, Üyelerinin Sorunlarını Yerinde Tespit Ediyor

İTSO Başkanı Yılmaz;  “Bu Zorlu Sürecin Üstesinden Geleceğiz”

Gündem   A+a-

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, deprem sonrası normalleşmeye dönen ve ticari faaliyetlerine başlayan üyelerini ziyaret etmeye devam ediyorlar.
6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası sürekli sahada olan, üyelerinin sorunları ile yakından ilgilenen ve çözüm yolları arayan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, depremin yaralarını sarmak için çaba sarf ediyorlar.
100 yılın felaketinde iş yerleri hasar gören üyeleri iş yerlerinde ziyaret eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz açıklamasında; “Bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası üyelerimizin ticari faaliyetlerine başladıklarını görüyoruz ve mutlu oluyoruz. Bu zorlu süreçte ev ve iş yerlerini kaybeden ve ağır hasar gören üyelerimiz de mevcut. İTSO olarak gittiğimiz her ziyarette söylediğimiz gibi, üyelerimizin her daim yanındayız. Bölgemiz ekonomik yönden potansiyeli güçlü bir şehir konumundadır. Demir-Çelik, Liman, Lojistik, Filtre sektörleri başta olmak üzere kobilerimizin ticari faaliyetlerine devam etmesi bölgemiz ekonomisinin geleceği açısından önemlidir. İTSO Yönetimi olarak üyelerimizin özellikle finansal sorunlarının çözümü noktasında çaba sarf ediyoruz.” dedi.
Üye ziyaretlerinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu üyeleri Fuat Keser, Yılmaz Çağan, Hıdır Güneş, Genel Sekreter Figen Gül Dönmez yer aldı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar