Skip Navigation Links

KAYMAKAM DEMİRYÜREK, YARALI ÖGRENCILERI HASTANEDE YALNIZ BIRAKMADI

Demiryürek, okul servisi ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan öğrencileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

KAYMAKAM DEMİRYÜREK, YARALI ÖGRENCILERI HASTANEDE YALNIZ BIRAKMADI

Gündem   A+a-

 İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, okul servisi ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan öğrencileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
Kaymakam Demiryürek, okula giderken Modern Evler Mahallesi Salı pazarı kavşağında meydana gelen kazada yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan 3 öğrenci, servis ablası ve kamyon sürücüsünün sağlık durumu ile ilgili gittiği İskenderun Devlet Hastanesi’nde doktorlardan bilgi aldı.
 
Kazada hayati tehlikelerinin bulunmamasının olayın tek sevindirici tarafı olduğunu söyleyen Kaymakam Demiryürek, “Sabah saatlerinde öğrenci servisimizle sebze kamyonunun çarpışması üzerine yaralıları ziyaret etmek amacıyla İskenderun Devlet Hastanesi’ne geçtim. Serviste bulunan üç öğrenci, servis ablası ve sürücüsü ile kamyon sürüsünün hayati tehlikesinin bulunmaması tesellimiz oldu. Öğrencilerimize ve yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.
.
.
.
#hatay#haberler#deprem
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet