Skip Navigation Links

Milli Takıma İDÇ Spor'dan 3 Futbolcu

İskenderun Demirçelikspor’da forma giyen Abdulkadir,Ömer ve Hamza Türkiye U20 Milli takım aday adayı kadrosuna çağırıldı.

Spor   A+a-



İDçspor’lu 3 Futbolcuya Milli Davet
 
3-7 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya’da toplanacak olan Ümit Milli takım kampına İskenderun Demir Çelikspor’un yetiştirdiği genç futbolcu Hamza Gür, Ömer Gür ve Abdulkadir Yıldırım’da bu kampa davet edildi.
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta kentimizi temsil eden İskenderun Demir Çelikspor Kulübü, altyapıya verdiği önemin meyvesini daha da görmeye başladı ve altyapıdan profesyonel takıma kazandırdığı futbolcuların haklılığının mutluluğunu yaşıyor. Ümit Milli Takım Güney Bölge Sorumlusu Osman Öngen, Antalya kampına İskenderun Demir Çelikspor’dan Hamza Gür, Abdulkadir Yıldırım ile Ömer Gür’ü ümit milli takım kampına davet etti. 2 Ocak 2013’de Adana’da toplanacak olan milli takım oyuncuları, buradan Antalya’da 3-7 tarihleri arasında yapılacak olan kampa katılacaklar.
 
Milli takıma davet edilen futbolcular ile gurur duyduklarını belirten Kulüp Başkan Cengiz Gül, “Bölge çocuklarına önem veriyoruz. Bu davet ile altyapıdan alıp profesyonelliğe kazandırdığımız futbolcuların haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Altyapıdan yetiştirdiğimiz 3 futbolcunun milli takım kampına katılması bizim için gurur verici bir gelişmedir. Türk Futboluna, ileriki yıllarda da daha nice futbolcular kazandıracağız” dedi.


Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet