Skip Navigation Links

“Deprem Yaralarını Hep Birlikte Saracağız”

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetiminden İTSO’ya Geçmiş Olsun Ziyareti

“Deprem Yaralarını Hep Birlikte Saracağız”

Ekonomi   A+a-

 Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ile Muğla Ticaret Borsası İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Meclis Başkanı Koray Özcan Yönetim ve Meclis üyeleri ile Muğla Ticaret Borsası Başkanı Hurşit Öztürk, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini ziyaret ederek, yaşanan depremden dolayı üzüntülerini dile getirdiler ve geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
 
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini karşılayarak, ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
Ziyarette söz alan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş; “Şubat ayında meydana gelen deprem felaketi hepimizi derinden üzmüştür. Depremin yaşandığı daha ilk günden itibaren Oda yönetimi olarak deprem bölgesine yardımlar yaparak destek olduk. Bu gün de Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ve Muğla Ticaret Borsamız ile birlikte Deprem bölgelerini ziyaret ederek, sizlerin sorunlarını yerinde dinlemek üzere buradayız. El birliği ile deprem yaralarını birlikte sarmak istiyoruz. Meydana gelen depremde mal ve can kayıpları olduğunu derin üzüntü ile öğrendik ve en az sizler kadar bizler de çok üzüldük. Deprem sonrası ekonomi ve ticaretin büyük ölçüde aksadığını gözlemliyoruz. Temennimiz, ticaretin en kısa sürede normale dönmesidir.” Şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Bölgemizde çok büyük bir deprem felaketi yaşandı. Bu süreçte çok sayıda ev ve işyerleri yıkıldı, Oda çalışanlarımız, meclis üyelerimiz ve üyelerimizden hayatını kaybedenler oldu. Bizler İTSO olarak deprem sonrasında sürekli sahada olduk, insanlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması için çaba sarf ettik. Bu süre zarfında Türkiye’nin dört bir tarafından oda/borsa, kurum ve kuruluşlardan da yardımlar geldi. Bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için oda yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yoğun çaba sarf ettik. Deprem sürecinde finansmana ulaşmada zorluk çeken üyelerimiz için de KOSGEB Hibe destekleri ve diğer banka yetkilileri ile kredi konusunda girişimlerimiz oldu. Bölgemiz Demir-Çelik sektörü başta olmak üzere, Filtre, Lojistik ve Liman faaliyetleri olarak ticarette önemli bir yere sahiptir. Temennimiz, bu süreci en az hasarla atlatmaktır. Sizlerin bizleri ziyaret etmesi, bizleri dolayısıyla onurlandırmıştır. Destekleriniz için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Ziyaretin anısına, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve Meclis Başkanı Koray Özcan, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a plaket takdim etti.
Ziyarette; İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İSTE Rektörü Prof.Dr.Tolga Depci İTSO Başkan Yardımcısı Mahir Taner, Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sedat Uysal, Fuat Keser, Nedim Şaban, Ali Çitanak, Hıdır Güneş, Levent Çam, Yılmaz Çağan, İSTE Rektörü Prof.Dr.Tolga Depci, Genel Sekreter Figen Gül Dönmez yer aldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet