Skip Navigation Links

Köy Konakları İçin İhale Sürecimiz Tamamlandı”

AK Parti Hatay Milletvekili Özel; “İskenderun ve Arsuz İlçelerimizde Yapılacak Köy Konakları İçin İhale Sürecimiz Tamamlandı”

Köy Konakları İçin İhale Sürecimiz Tamamlandı”

Politika   A+a-

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel Cebike mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Yeni İskenderun’un inşa edileceği bölge olan Cebike bölgesinde vatandaşlar merak ettikleri tüm soruları Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e sorma imkanı buldular.
“Bizler devlete önem veren bir milletiz.” diyen Milletvekili Özel, “Yeni imar planlarına çalışıyoruz. Bu süreçte geçici barınma merkezlerinin kurulması, taşınma ve kira yardımları ile sosyal devlet olmanın önemini vurguladık. Bu süreçte yanımızda olan cumhur ittifakı belediyelerine, sivil toplum kuruluşlarına, tüm belediyelerimize teşekkür ediyorum. Var olsunlar” dedi.
Köy konakları projesinin tamamlandığını ve ihale sürecinin bittiğini belirten Özel, “Hem Arsuz hem de İskenderun’da köy konaklarının ihalesi yapıldı. Çok kısa bir sürede bu konutlarımıza kavuşturacağız. Hele bir 14 Mayıs seçimlerini aradan çıkaralım önce Hatay’ı ardından Türkiye’yi ayağa kaldıracağız. 20 yıldır her alanda büyük hamleler ve büyük projelere imza atmış güçlü bir ülkeyiz. İnşallah bu gücümüz siz aziz milletimizin destekleri ile taçlanarak devam edecek” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet