Skip Navigation Links

AK Parti’den MAB Makine’ye Anlamlı Ziyaret..

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun İlçe Başkanı Uğur feriz ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işlet

Gündem   A+a-


 
 
AK Parti’den MAB Makine’ye Anlamlı Ziyaret..
 
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun İlçe Başkanı Uğur feriz ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti.
Tesislerde incelemelerde bulunduktan sonra işletme sahipleri ve yöneticileriyle bir araya gelen Milletvekili Orhan Karasayar, aynı zamanda AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı kurucu yönetim kurulu üyelerinden Makine Mühendisi Mehmet Ali Bulut’un sahibi olduğu MAB Makine’yı ziyaret ettiler.
Sanayicilerin sorunlarını dinlemek ve en kısa sürede çözüm üretmek ve manevi destekleri hissettirmek amacıyla ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirten Orhan Karasayar şöyle konuştu: “Arkadaşlarımızla birlikte Organize Sanayi Bölgesinde ki arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Ülkemizin gelişmesi için, ülkemizin daha hızlı büyümesi için, sanayicilerimiz, üreticilerimiz olmazsa olmazımız. Hükümetimizin de bu politikaya bakış acısı, üretenin ihracat yapanın ülkenin sanayisini büyütenin her zaman yanında olduk. Bunların yatırımlarını büyütmeleri, genişletmeleri dünya ölçekli sanayicilerle rekabet edebilmeleri için, bugüne kadar yapmış olduğumuz uygulamalarla, her türlü destekçileri olduk. Sanayicimizin önü açıldığında, destekler verildiğinde, yapacakları başarılı çalışmaların ülkemizin ekonomisine sağlayacakları katkı hep birlikte gördük. Bugün ihracatımız 35 milyar dolarlardan 150 milyarlara çıktıysa, dünyanın bir çok teknolojisi gelişmiş ülkelerde yapılan ürünler ülkemizde hem onlardan daha kaliteli hem daha ucuza yapılıyorsa bunlar sanayicilerimizin sayesindedir. Bu gezilerimizin amacı, sanayicilerimizin sorunları varsa hükümetimizle ilgili beklentileri varsa, onların üretimini, ihracatlarını, projelerini yatırımlarını arttırabilmeleri için daha ne yapabiliriz noktasında daha ne yapabiliriz. Hem sanayicilerimize hem bölgemize hem ülkemize daha fazla yardımcı olmak istiyoruz. İstihdam noktasında da yapacakları çalışmalar arttıracakları üretim bölgemize çok ciddi katkıları olacağı için sanayicilerimizin yanında olduk.”
MAB Makine Sanayi Sahibi Makine Mühendisi Mehmet Ali Bulut da, hükümetin sunduğu imkanlar sayesinde yatırımlarını sürdürdüklerini belirterek ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şöyle konuştu: “Mehmet Ali Bulut; Vekilimize bizi ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum. Hükümetimizin sayesinde yatırımlarımızı büyültüyoruz. Yeni teşvik belgelerimizi aldık, onlarla ilgili çalışmalarımız sürüyor “
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet