Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO’da Nisan Ayı Meclis Toplantısı Video Konferans ile Yapıldı

İTSO Başkanı Yılmaz, “İş Dünyası Olarak Bu Zorlu Süreci El Birliği İle Atlatacağız”

İTSO’da  Nisan Ayı Meclis Toplantısı Video Konferans ile  Yapıldı

Ekonomi   A+a-

 Nisan ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Zeki Altun Başkanlığında gerçekleştirildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının Nisan ayı Meclis toplantısı, bölgemizde yaşanan deprem felaketi nedeni ile video konferans ile zoom üzerinden gerçekleştirildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının Nisan ayı meclis toplantısına, CHP Hatay milletvekili Mehmet Güzelmansur da katıldı.
CHP Hatay milletvekili Mehmet Güzelmansur, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin bölgemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, İskenderun iş dünyasının da bu zorlu süreçten güçlenerek çıkacağına inandığını vurguladı.
İTSO Nisan ayı Meclis toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, 6 Şubat tarihinde bölgemizde yaşanan deprem felaketi sonrasında oda olarak yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz açıklamasında; “Bölgemizde çok büyük bir deprem yaşandı. Meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Yaşanan deprem sonrası İTSO olarak üyelerimizin sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Üyelerimizin yaşadıkları sorunları çözmek için gerekli girişimlerimiz devam ediyor. Özellikle kredi ve finansman konusunda bankaların en yetkili birimleri ile görüşüyoruz. KOSGEB hibe desteklerimizde devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında İskenderun’a Anıt alanına 2 adet konteyner kuruldu ve KOSGEB birimi olarak çalışmalar yapılıyor. Bu sıkıntılı süreci el birliği ile atlatacağımıza inanıyorum” dedi.
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, deprem sonrası oda hizmet binasının da geçici olarak faaliyet gösteremediğine vurgu yaparak, “Oda binamızda hasar raporu netleştikten sonra hızla tadilatına başlayacağız. En yakın zamana odamızda yeniden hizmet vermeye başlayacağız” dedi.
İTSO Nisan ayı meclis toplantısında, Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Yüksel Cirdi, gelir ve giderler ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.
Nisan ayı meclis toplantısında, gündemdeki konular görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Toplantıya, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Zeki Altun, Başkan Yardımcısı Mahir Taner, Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sedat Uysal, Ali Çitanak, meclis üyeleri, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar