Skip Navigation Links

MUSTAFA AÇIKGÖZ VE KLARNETHEM MAVİ RESTORANDA SAHNE ALACAK

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bulunan Mavi Restoran'da müzikseverler unutulmaz bir gece geçirecek. Gece'de Mustafa Açıkgöz ve Klarnethem sahne alacak.

MUSTAFA AÇIKGÖZ VE KLARNETHEM MAVİ RESTORANDA SAHNE ALACAK

Magazin   A+a-

 29 Nisan 2023 Cumartesi günü, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bulunan Mavi Restoran'da müzikseverler unutulmaz bir gece geçirecek. Gece'de Mustafa Açıkgöz ve Klarnethem sahne alacak.
Mavi Restoran'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinlikte, müzikle dolu bir akşamın keyfini çıkarmak için herkesi bekliyoruz. Klarnetin güçlü ve naif tonlarıyla dans ederken, Mustafa Açıkgöz'ün muhteşem performansına tanık olacaksınız.
Mustafa Açıkgöz 2005 yılında başlayan müzik hayatında çeşitli alanlarda canlı performans sahneleri yaptı.
2015 yılında “Bal Acısı” isimli albüm projesine başladı ve 1 yıl süren çalışmalar sonucunda güzel bir sunumla dinleyicileri ile buluştu.
Ulusal sanatçı ünvanını aldıktan sonra çalışmalarıma devam eden Mustafa Açıkgöz, 2017 yılında “Sensiz Olamam” adlı single şarkı yapıp profesyonel mecralarda yine dinleyicileriyle buluştu. 2022 yılına kadar festivaller ve konserlerle birçok alanda sahne aldı. O Ses Türkiye 2022 yılı sezonunda Ebru Gündeş’in takımında son yarışmacı olarak finalde yarıştı ve müzik hayatına farklı tecrübeler ekleyerek yoluna devam etti. Yeni dönemde birçok güzel eserler hazırlayıp dinleyicileriyle buluşturmaya devam edecek Mustafa Açıkgöz’ün canlı performansı Mavi Restoranda.
Mavi Restoran, Hatay mutfağından örnekler ve lezzetli yemekleri de misafirlerine sunacak. Rezervasyon için 0532 456 92 94 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Bu müzik dolu gecede yer almak isteyen herkesi, 29 Nisan Cumartesi günü, Hatay'ın Dörtyol ilçesine davet ediyoruz. Unutulmaz bir gece için hazır olun!
 
Sedat İSKENDEROĞLU - Dörtyol
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet