Skip Navigation Links

ÇALIŞKAN: ESNAFIMIZ HAKKINI ALACAK

CHP Milletvekili Adayı Necmettin Çalışkan seçim çalışmaları kapsamında İskenderun'da esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.

ÇALIŞKAN: ESNAFIMIZ HAKKINI ALACAK

Politika   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Necmettin Çalışkan seçim çalışmaları kapsamında İskenderun'da esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.
 
İskenderun İlçe ziyareti kapsamında; Kuyumcular Odası, Eczane Teknisyenleri Odası, Mali Müşavirler Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Bakkallar Odası, Mobilyacılar Odası, Berberler Odası,
Terziler Odası, Kahveciler Odası ve 1 Nolu Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanları ve HESOB Başkanvekili Erol Akın ile bir araya gelen çalışkan esnafın beklentilerini dinledi.
 
Ziyaretleri değerlendiren Çalışkan, "Biz Millet İttifakı olarak çalışanlarımızın hakkını alması için 14 Mayıs seçimlerinin hemen ardından çalışmalarımıza başlayacağız. Depremin yaralarını sarmak isteyen İskenderun esnafının sorunlarını ve dertlerini iyi biliyoruz. Ne yazık ki hükümet deprem sonrasında esnafımızı yalnız bıraktı. Kredi ödemelerini silmedi. Esnaf borçlarını birkaç ay sonra nasıl ödeyecek diye düşünmedi. İşte biz bu düşüncesizliğe karşı esnafımıza söz veriyoruz, esnafımız hakkını alacak diyoruz" ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet