Skip Navigation Links

Ersin Faikzade Dünyaya İlham Veren Sanatci 2023 ödülünü Alacak

Dünyanin en saygin ödül ve Gala gecelerinden sayilan ' Küresel Ilham veren kisiler Ödülleri' Her yil Dubai'de gerceklesiyor.

Ersin Faikzade Dünyaya İlham Veren Sanatci 2023 ödülünü Alacak

Kültür Sanat   A+a-

 Dünyanin en saygin ödül ve Gala gecelerinden sayilan " Global Inspirational Awards (Küresel Ilham veren kisiler Ödülleri) Her yil Dubai'de gerceklesiyor. Dünyaca ünlü moda devleri, sanatcilar, fenomenler , siyaset ve Kraliyet ailelerinin katildigi Görkemli Gala''da Bu sene Ersin Faikzade ödülünü alırken, konserde verecek.
 
Dünyaca ünlü moda ikonlari Dubai'deki uluslararası moda ödülleri gecesinde , 29 nisan aksami Dubai Hilton'da Uluslararasi sanatcimiz Ersin Faikzade sahne alacak.
Dünyanın en büyük moda festivallerinden birine ev sahipliği yapan Dubai'de her sene uluslararası katilımlı bu dev organizasyonda dünyaca ünlü isimleri ağırlıyor.Dünyaca ünlü moda ikonlarının katılacağı gecede yılın en şıkları ödüllerini alacaklar. Geceye dünyanin dört bir yanından, sanatçı, modacı, sitil ikonları ,Fenomenler, modeller şıklık yarışında olacaklar. Ödül gecesinde onur konuğu olarak bu sene Türkiye'nin uluslararası ses sanatçısı , yazar, Barış Elçisi ve Aktör Ersin Faikzade yer alırken ayrıca güçlü sesi ile Bir konser verecek. 70 ülkeden katılimcıların gelecegi büyük Gala ödül gecesi 29 Nisan akşamı Dubai Hilton Hotelinde gerçekleşecek. Ersin Faikzade muhteşem sesi ile herkesi yeniden etkileyecek. Ülkemizin asil sanatçısı Ersin Faikzade'ye başarılar diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet