Skip Navigation Links

Vayısoğlu Bunu Hep Yapıyor..

Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, 2013 yılının ilk bağışını İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapacak.

Gündem   A+a-


 

2012 yılının yıldızı Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 2013 yılının ilk bağışını İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapacak..
 
Vayısoğlu Bunu Hep Yapıyor..
 
İskenderun ticaret Borsası, sosyal sorumluluk projeleri, eğitim camiasına katkılarıyla 2012 yılının en başarılı kurumlarından birisi oldu.
İskenderun’un “Hızır Acil Servisi” gibi en ücra köylere kadar ulaşıp sosyal sorumluluk projelerine katkı sunan Engin Vayısoğlu, gönüllerde taht kurmaya devam ediyor.
Özellikle eğitim camiası ve öğrencilerin gönlünde taht kuran Vayısoğlu, çocuklar için “onlar bizim geleceğimiz, umutlarımız” diyerek de duygularını özetliyor.
Başarılı geçen 2012 yılının ardından geçtiğimiz günlerde yapılan meclis toplantısında da kamu yararına bağışların 2013 yılında da sürmesi kararıyla ilk bağış İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapılacak.
İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, imkanlar ve bütçe dahilinde, “Nacizane” ifadesiyle mütevazı bir şekilde sosyal sorumluluk projelerine verdikleri katkıları anlatırken, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 50 bin TL’lik bağışı 2013 yılı Ocak ayı ilk haftasında takdim edeceğini söyledi.
Kurum olarak kamu yararı bulunan her konuda var olmaya devem edeceklerine dikkat çeken Vayısoğlu, “ bütçemiz, imkanlarımız el verdiği ölçüde, hem geleceğimiz, umudumuz çocuklarımızın okudukları okulların eksiklerini giderdik ve gidermeye de devam edeceğiz. Tabiî ki bunlar hepsi bütçe meselesi. Önümüzdeki 2013 yılında da, ilk bağışımızı İskenderun İlçe Emniyet Teşkilatımıza yapmak kararı aldık. Bağışımız nacizane 50 bin TL olarak belirlendi. İmkan olsaydı da daha yüksek bağış yapabilseydik. Polisimiz bizim her şeyimiz. Her türlü sorunumuzda ilk aklımıza gelen ilk polis oluyor. Onların daha iyi şartlarda hizmet vermesi hepimizin menfaatine olacaktır” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet