Skip Navigation Links

BELEN 'KIZINI' BAĞRINA BASTI

Seçim çalışmalarına dur durak demeden devam eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara Belen ve Arsuz ilçelerinde halkla bir araya geldi.

BELEN 'KIZINI' BAĞRINA BASTI

Politika   A+a-

Seçim çalışmalarına dur durak demeden devam eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara Belen ve Arsuz ilçelerinde halkla bir araya geldi. Arsuz'un Karaağaç mahallesinde esnaf gezisine çıkan Kara yine sıcak ilgiyle karşılandı.
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Arsuz CHP İlçe örgütü başkanı Mahmut Şirin, Arsuz eski belediye başkanı Nazım Culha, Hatay Milletvekili Serkan Topal ve partililerle birlikte esnafları gezen Nermin Yıldırım Kara, yoldan geçen vatandaşlarında yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Kara'ya esnafların depremin olumsuz etkilendikleri yönündeki şikayeleri karşısında, "15 mayıs sabahı bu ülkeye yeniden bahar gelecek. Esnafın ne durumda olduğunu biliyorum. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Millet ittifakı iktidarıyla esnafımız da hakkını alacak" dedi.
Daha sonra memleketi olan Belen'e geçen Nermin Yıldırım Kara burada Belen İlçe Örgütü başkanı Fevzi Yüksel ile beraber esnafları ziyaret etti. Belenli olmasından dolayı ayrı bir ilgi gören Nemin Yıldırım Kara'ya Belenlilerin ilgisi yoğundu.
Belen'deki konteyner kenti de ziyaretinde de ailelerin sıkıntılaını dinleyen Kara, "Deprem elbette bir kader ona yapacak bir şey yok. Ancak her gittiğimiz çadırkentte zor şartlarda yaşayan insanları görüyoruz.. İşte bu kader değil. Siyasi tercihlerin sonucu. Depremzedeler evlerine tek kuruş ödemeden geçecek. kalıcı konutları derhal depremzedelere vereceğiz. Genel başkanımızın sözü var bizlerde buradan söz veriyoruz" dedi.
İftar saatinde de bir aileye konuk olan Nermin Yıldırım kara konteynerde kalan bir aileyle birlikte iftar yaptı. Sarsılan ailesinin iftar sofrasına konuk olan Nermin Yıldırım Kara daha sonra ise Murat Beyhu ve ailesinin hanesine konuk olarak kadınlarla akşam sohbeti yaptı. Sıcak ilgiyle karşılanan nermin Yıldırım Kara, "Kadınların sesi olacağım. mecliste el kaldırıp indiren vekil olmamı kimse beklemesin. En çok da kadınların sorunlarını meclise taşıyacağım. İktidar olacağımıza inanıyorum. İktidarımızda kadınların tüm sorunları çözülecek" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet