Skip Navigation Links

Yolcu alınmasına NOTAM engeli

THY internet sitesinde karşılaştıkları “Bilet yok”, “Dolu” ve “Uçuş yok” ibareleri nedeniyle sosyal medyada oluşan tepkiler üzerine açıklama yaptı.

Yolcu alınmasına NOTAM engeli

Gündem   A+a-

 Türk Hava Yolları(THY), Hatay’a gitmek isteyen vatandaşların THY internet sitesinde karşılaştıkları “Bilet yok”, “Dolu” ve “Uçuş yok” ibareleri nedeniyle sosyal medyada oluşan tepkiler üzerine açıklama yaptı.
 
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, 16 Şubat’tan itibaren Devlet Hava Meydanları İşletmesinin (DHMİ) yayımladığı NOTAM nedeniyle Hatay’a gidiş seferlerinin yolcusuz yapıldığını, Hatay çıkışında ise normal yolcu alındığını bildirdi.
Ekşi, yaptığı açıklamada, kendilerine deprem bölgesine yapılan uçuşlarla ilgili bazı sorular geldiğini belirtti.
 
Deprem bölgesine uçuşların aralıksız devam ettiğini ifade eden Ekşi, “Deprem bölgesine uçuşlarımız aksamadan ve sabit 550 lira fiyatla sürdürülmektedir. İmkanlar ölçüsünde ek seferler de konulmaktadır. Hatay’a da bu çerçevede seferlerimiz aksamadan devam etmektedir. Hatay’a 16 Şubat tarihinden itibaren DHMİ’nin yayımladığı NOTAM sebebiyle gidişte yolcu alınmamaktadır. (İnsani yardım ve kurtarma amaçlı yolcular hariç) Hatay çıkışında ise normal yolcu alınmaktadır. Örneğin, 17 Nisan Pazartesi Hatay’dan 7 seferimiz bulunmaktadır” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet