Skip Navigation Links

Tartışılan istifanın ardından kavga çıktı

Hatay valisi Rahmi Doğan'ın deprem sonrasındaki istifasının arkasında İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ile arasında yaşanan başka gerilim oldu

Tartışılan istifanın ardından kavga çıktı

Gündem   A+a-

 Hatay valisi Rahmi Doğan'ın deprem sonrasındaki istifasının arkasında başka neden olduğu iddia edildi. Gazeteci Tolga Şardan, T24'teki köşe yazısında 6 Şubat'ta meydana gelen depremden kısa bir süre sonra 'milletvekili adayı olabilmek için' görevinden istifa eden Hatay Valisi Rahmi Doğan'ın istifasının arkasında yatan nedenleri ve yaşanan tüm süreci kaleme aldı.
 
Yıkımın ve kayıpların çok sayıda olduğu Hatay'dan depremden kısa bir süre sonra ilginç bir gelişme yaşanmış ve Hatay Valisi Rahmi Doğan, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerden AKP'den milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa etmişti.
Deprem sonrasında meydana gelen bu durum birçok kişi tarafından tepki ile karşılanmıştı. Tüm bu durumlar sonrasında açıklanan AKP milletvekili aday listelerinde de Rahmi Doğan kendisine yer bulamamıştı. Bu durumun arkasında yatan nedeni Gazeteci Tolga Şardan, T24'teki köşe yazısından aktardı.
 
Şardan'ın yazısındaki o bölüm:
 
"İçişleri Bakanlığı'nı ilgilendiren gündemdeki diğer konu ise Hatay Valisi iken AKP'den aday olmak için istifa eden Rahmi Doğan'ın aday listelerine konulmaması.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet