Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Saadet ve Kardeşlik İftarında Buluştular

CHP 2. Sıra Hatay Milletvekili Adayı Kara, Millet İttifakı ortaklarından SP İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına katıldı.

Saadet ve Kardeşlik İftarında Buluştular

Payas   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi 2. Sıra Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara, Millet İttifakı ortaklarından Saadet Partisi İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına katıldı.
Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin bazı ilçe başkanlarının yanı sıra Hatay Milletvekilleri adayları ve basın mensuplarının da hazır bulunduğu iftar programında 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler konuşuldu.
Önce İlçe başkanlarının daha sonra ise adatların konuşmaları yapılırken CHP Hatay Milletvekili Adayı nermin Yıldırım kara 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekerek, "Ülkemiz için çok önemli bir seçime gidiyoruz. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun da dediği gibi Yine Baharlar Gelecek. Hatay'ımız çok zor günlerden geçiyor. Hepimiz geziyoruz ve halkımızın arasındayız. Yaşadıkları bu süreç aileler için çok zor. Hala bizlerden çadır isteyenler var. 2 ayı geçmiş bir deprem sonrası hala çadır bulmakta zorlanan vatandaşlarımız var. Bu gidişe bir son vermemiz gerekiyor. Millet İttifakının bu Halil İbrahim Sofrasını genişleterek, bereketini artırarak 15 Mayıs sabahı bu ülkeye huzuru güveni barışı ve adaleti getireceğiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13. Cumhurbaşkanı olacağı bu ülkede Millet İttifakının iktidar zaferi ile sadece Hatay'a veya deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza değil, tüm ülkeye huzuru barışı getireceğiz. Burada bulunan ittifak ortaklarımızın canla başla mücadelelerini görüyoruz. Ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza, partiye emek veren yoldaşlarımıza ve depremde şehit olan basın mensubu arkadaşlarıma Allah'tan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar