Skip Navigation Links

Erzin Belediyesinde Şok İstifalar

İstifa eden meclis üyeleri açıklama yaptı

Gündem   A+a-

 
İstifa eden meclis üyeleri açıklama yaptı
 
Erzin Belediyesi'nde Ak Parti'den istifa ede Belediye meclis üyeleri Berat Sökmen, Nizametin Vural, Mustafa Yalman, Bilal Kaya, İsmail Akçakoyun ve Reşat Koşmaz, imzaları ile neden istifa ettiklerini açıkladılar.
Belediye meclis üyeleri Berat Sökmen, Nizametin Vural, Mustafa Yalman, Bilal Kaya, İsmail Akçakoyun ve Reşat Koşmaz'ın yaptıkları ortak açıklama aynen şöyle:
"Değerli Erzin halkımıza ve Ak parti ye gönül vermiş seçmenlerimize bildiririz;
Sizler bizi bu makama layık görerek seçtiğiniz için teşekkür ederiz; güzel Erzin’imize değer katmak ve hizmet etmek için bizleri vekiliniz olarak seçtiniz. Hep bu doğrultuda çalışma gayretinde olduk.
Bizler bugüne kadar içimize Sinmese de belediye başkanının, ilçe başkanı ile birlikte gündemi oluşturup önümüze konmasından rahatsız olduk. Buna rağmen Erzin için olmazsa olmaz meselelerde belediye baş kanına her türlü yetkiyi vererek arkasında durduk.
Fakat başkanımız bizlerin fikrine hiç değer vermeden herşeye kendisinin bildiği doğrultuda hareket etmeyedevam etmiştir.
Bizleri hiçe sayarak vasıflı vasıfsız kişililerden oluşturduğu ekibiyle adeta monarşik bir yönetim sergilemektedir. Oluşturduğu ekibin birçoğunun partimizle uzaktan yakından alakası bulunmamaktadır. Bizler seçime hazırlanırken bize karşı çalışma içerisinde olan sözde AK partililerin bizim üzerimizde gösterilmesini hazmedemiyoruz.
Sizlerin seçmiş olduğu bizlerin, fikirlerine bu güne kadar saygı gösterilmemiştir. Bunun yanı sıra son olarak halkın seçmiş olduğu bizlere seviyesiz bir şekilde "dokuzunu birleştirseniz, benim seçtiğim bir adam etmezler" ifadesini bizzat kullanmıştır. Halkın seçimine yapılan bu denli saygısızlığa sessiz kalamayarak partimizden toplu şekilde istifa ediyoruz.
Sayın başbakanımız recep Tayyip Erdoğan’ın ve kurmaylarının partinin kurulduğu günden bu güne dek mücadele ettiği demokratikleşme çabalarının tam aksine hareket eden Sayın Kasım Şimşek’in yaptıklarını halkımız adına içimize sindiremediğimiz için çok sevdiğimiz partimiz Ak Parti’den istifa etmekten başka yol kalmamıştır. Gördüğümüz yanlışlara karşı mücadelemize ve hizmetlerimize bağımsız meclis üyeleri olarak devam etme kararı aldık. Günü geldiğinde de partimiz ve halkımız için dürüst siyasetimize ve mücadelemize devam edeceğiz. "durmak yok yola devam"
Bu güne kadar yapılan yanlışları ve istifamızın nedenlerini tüm detaylarıyla sizlere aktarmaya devam edeceğiz."
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet