Skip Navigation Links

ÖZ-TRANS LOJİSTİK DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR!

Öz-Trans Lojistik, tecrübeli personeli ve modern araçlardan oluşan filosuyla, depremde yaraların sarılması için dört koldan yardıma koştu.

ÖZ-TRANS LOJİSTİK DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR!

Gündem   A+a-

 İlk günden itibaren yardım malzemesi taşıyan, elindeki tüm imkanları bölgeye seferber eden Öz-Trans Lojistik, ilgili kurumlarla irtibat kurup, yardım gönderdi.
 
Öz-Trans Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Dönmez’in deprem felaketi boyunca çok yoğun desteği oldu. Kıyafet, gıda, battaniye ve kişisel hijyen malzemeleri başta olmak üzere deprem bölgesinde kullanılacak her türlü yardım malzemesini ulaştırmakla öne çıkan Öz-Trans Lojistik, Hatay’ın her yerinde halen yardıma koşuyor.
 
Öz-Trans Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Dönmez, “Depremi yaşadık, zorlukların ne olduğunu biliyoruz. Bizler kardeşiz! Gerçekten üzücü bir durum. Her bir yardımın ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. Yardım kuruluşları ve belediyelerle iş birliği sağlayarak afet bölgesine desteğimizi sürdürüyoruz. Bu afeti de el ele vererek atlatacağız. Türkiye’miz, Hatay’ımız, İskenderun’umuz, bir kez daha birliğin ve beraberliğin önemini gösterdi” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet