Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Gezilmedik İş Yeri, Sorununu Dinlemediğimiz İşçi Kalmayacak”

“Gezilmedik İş Yeri, Sorununu Dinlemediğimiz İşçi Kalmayacak”

Ekonomi   A+a-

 

 
“Gezilmedik İş Yeri, Sorununu Dinlemediğimiz İşçi Kalmayacak” 
 
TERMO A.Ş İŞ YERİ ZİYARETİ
 
 “Gezilmedik iş yeri, sorununu dinlemediğimiz işçi kalmayacak” sloganıyla yola çıkan Hak-iş Konfederasyonu Genel başkan yardımcısı ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı A. Cengiz Gül, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Muharrem Şahin ile birlikte İstanbul 1 No’lu Şubeye bağlı TERMO TEKNİK SAN. ve TİC. A.Ş işyeri ziyaretinde bulundular. Genel Başkan Gül’ün ziyaretine şube başkanı Zülfikar Taşdemir, Şube Sekreteri Mustafa Akıncı, iş yeri baş temsilcisi Mustafa Bozkurt, İş yeri temsilcileri Sedat Mutlu ve Mustafa Şirin’de eşlik etti.
Genel Başkan Cengiz Gül ve beraberindeki yöneticiler yapılan karşılamanın ardından Genel Müdür Levent Polat, İnsan Kaynakları Müdürü İskender Coşkun ile görüştükten sonra, işyeri yemekhanesinde işçilerle beraber öğle yemeği yediler.
 
Yemek sonrası işyeri temsilci odasına geçen Hak-iş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, şube yöneticilerinden işyeri ile ilgili bilgi alarak, toplu iş sözleşmesi süreciyle alakalı değerlendirmelerde bulundu.
 
Termo Teknik A.Ş işyerinde çalışan üyeleriyle işyeri yemekhanesinde hitap eden Genel Başkan, Çelik-İş Sendikasına bağlı tüm işyerlerinde olduğu gibi Termo Teknik işyerinde de şeffaf, katılımcı ve demokrasinin gereklerinin tam olarak işletildiği bir sendikacılık anlayışının benimseneceğini belirterek, artık Toplu İş Sözleşmesi süreçlerinde ”söz ve karar işçinin” sözünün içi boş bir slogandan ibaret olmadığını yaşayarak göstereceklerini ifade etti.
 
Genel Başkan A. Cengiz Gül; “İyi bir toplu iş sözleşmesi yapabilmenin yolu işçi arkadaşlarımızın sendikaya vereceği destekle olacağını” belirtti.
 Toplantının sonunda söz alan işçilerde bu süreçte sonuna kadar sendikalarının arkasında olacaklarını ifade ederek, Çelik-İş Sendikasına olan güvenlerini dile getirdiler.
 



Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar