Skip Navigation Links

Özel Bireylere İlk Güne Özel Eğlenceli Karşılama

Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, depremin ardından ilk ders zilini çalarak öğrencileriyle buluştu.

Özel Bireylere İlk Güne Özel Eğlenceli Karşılama Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay Arsuz Gökmeydan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, depremin ardından ilk ders zilini çalarak öğrencileriyle buluştu.
Özel bireylerin eğitim aldığı Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, deprem travmasını attırmak, acıları unutturmak ve hayatın doğal akışını sağlamak amacıyla öğrencilerine palyaço, batman ve süperman karakterleri ile birlikte canlı müzik ortamında eğlence düzenledi.
Yıllardır eğitimin dört duvar arasında olamayacağı, özel bireylerin sosyal ortamlarda yaparak ve yaşayarak öğrenmeleri ve toplum içerisinde birer birey olduklarını güçlü bir şekilde hissetmeleri gerektiğini savunan bir eğitim kurumu olan Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, deprem felaketinin ardından kapılarını açtığı ilk gün yaptığı sürprizle bu anlayışın gücünü bir kez daha ortaya koydu.
Okullarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecan ve mutluluğuyla birlikte kendileri için hazırlanan eğlence ortamına çok sevinen özel bireyler, doyasıya dans ettiler, bol bol eğlendiler.
Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara ile öğretmenlerin yakından ilgilendiği özel bireyler, kendileri için hazırlanan sürprizler için bol bol teşekkür ettiler.
Sempatik tavırlarıyla okulun ilk gününde müziğe kendilerini kaptıran miniklerin o anları ise duygusal anların yaşanmasına neden oldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Özel Bireylere İlk Güne Özel Eğlenceli Karşılama  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet