Skip Navigation Links

DEPREM BÖLGESİNDE HAYVANLARIMIZA UMUT OLUYORLAR

Çiftçi Yelda Döne Çelik, deprem bölgesinde yaptığı yardımlarla çiftçilere ve hayvanlarımıza umut olmaya devam ediyor.

 DEPREM BÖLGESİNDE HAYVANLARIMIZA UMUT OLUYORLARWeb
TV

Gündem   A+a-

Çiftçi Yelda Döne Çelik, deprem bölgesinde yaptığı yardımlarla çiftçilere ve hayvanlarımıza umut olmaya devam ediyor. Depremin ilk gününden bu tarafa bölgede bulunan Hayvanlara yem, çiftçilere ise gübre desteğinde bulunan Çelik, vatandaşlara ve yetkililere seslenerek destek istedi.
BÜYÜK İHTİYAÇ VAR
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen asrın felaketinin ardından bölgede bulunan ihtiyaçlar giderilmeye çalışıyor. Depremin ilk gününden bu tarafa sahada olan Çiftçi Yelda Döne Çelik haber merkezimize ulaşarak bölgede yem ve gübre ihtiyacının çok fazla olduğunu belirti.
Çelik: “ Felaketin ilk gününden beri sahada çiftçilerimize gübre Hayvanlarımıza yem desteğinde bulunuyoruz. Ama bölgede bu alanlarda büyük ihtiyaç var. Yardımlarımızın devam etmesi için desteğe ihtiyacımız var.
EN ÇOK BÜYÜKBAŞ HAYVAN YEMİ EKSİĞİ VAR
Bölgede yaptığımız yardımlar sırasında en fazla eksikliğini gördüğümüz ihtiyaç büyükbaş hayvan yemi. Köylerimizde barınma(çadır)ihtiyacı olduğu gibi yem ve gübre sorunu da var. Bu alanlarda eksiklerimizi tamamlamak için desteğe ihtiyacımız var.” dedi. Haber: Mehmet Emin MEMES
 
 
 
 
 
 
 DEPREM BÖLGESİNDE HAYVANLARIMIZA UMUT OLUYORLAR videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet