Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

SAYGI VE MİNNETLE…

İskenderun Gelişim Hastanesi ve Palmiye Hastanesi sağlık çalışanları,

SAYGI VE MİNNETLE…

Sağlık   A+a-

İskenderun Gelişim Hastanesi ve Palmiye Hastanesi sağlık çalışanları, ‘14 Mart Tıp Bayramı’ kapsamında Kahramanmaraş Merkezli yıkıcı depremde hayatını kaybeden doktorlar için bir araya geldi.
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin de katıldığı anma töreninde; İskenderun Gelişim ve Palmiye Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Ahraz, İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz, İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan, hastane yöneticileri, doktorları, sağlık çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda, sağlık çalışanları için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.
Düzenlenen programda depremde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını saygı ve minnetle andıklarını ifade eden İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan, “Sağlık çalışanlarımız deprem felaketinde de gece gündüz demeden en ön safta fedakarca çalışmaya devam etmektedir. Bu felakette kaybetmiş olduğumuz sağlık çalışanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Böyle bir felaketin bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş