Skip Navigation Links

Kesintisiz Eğitim İçin Çabalıyorlar

İskenderun Modern Evler girişi Kurban Pazarı alanında kurulan Çadırkent'te

Kesintisiz Eğitim İçin Çabalıyorlar

Gündem   A+a-

 İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, gönüllü öğretmenler ve çadırkent görevlileri işbirliği ile düzenlenen YKS ve LGS kursları büyük ilgi görüyor.
 
Açılan kurslar hakkında bilgi veren koordinatör yardımcısı Hanefi ZOBAR, YKS grubunda 16, LGS grubunda 32 öğrenci ile eğitime devam edildiğini söyledi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen kitap ve defterlerin öğrencilere dağıtılarak, tüm gün boyunca farklı gruplarda olan öğrencilere farklı derslerde branş öğretmenleri tarafından dersler verildiğini aktardı.
 
Kurban Pazarı Çadırkent Koordinatörü Ahmet TUĞ, çadırkentlerinde kurulan Destekleme ve Yetiştirme kurslarında İzmir, Mersin, Kars, Van gibi değişik illerden gönüllü öğretmenlerin görev yaptığını belirterek, gönüllü öğretmenlere teşekkürlerini iletti. 6 Şubat tarihinden bugüne çadırkentte depremzedelerin ihtiyaçları için çalıştıklarını belirten TUĞ sözlerine şöyle devam etti: " Öğrencilerimiz kurslarımıza yoğun ilgi gösterdi. Anasınıfı, 8 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik hizmetlerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz için sınıf ortamı oluşturduk. Psikolojik olarak destek de sağlıyoruz. Bu süreçte yanımızda olup, bizlere yardım eden herkese teşekkür ediyorum."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet