Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Depremzede Çocuklara Akranlarından Duygu Dolu Not

‘Sizi çok seviyorum, oyuncaklarımla oynayın mutlu olun’

 Depremzede Çocuklara Akranlarından Duygu Dolu Not

Gündem   A+a-

Türkiye’nin farklı illerinde yaşayan çocuklar; evlerindeki oyuncakları üzerine not yazıp, içerisine de mektup koydukları kutularla depremzede çocuklara gönderiyor.
Hatay’ın İskenderun ilçesi Kahramanmaraş merkezli depremin yaraları sarmaya çalışırken, çocukların yaşadıkları travmayı atlatmaları için ekipler yoğun bir şekilde mücadele veriyor.
İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğüne Türkiye’nin değişik illerinden gönderilen oyuncakların kutularını açan görevliler, zaman zaman duygusal not ve mektuplarla karşılaşıyor. Kendi oyuncaklarını gönderen çocuklar, depremden etkilenen akranlarına büyük bir moral veriyor. Gönderilen oyuncaklar çadırlardaki çocuklara dağıtılıyor.
Kutulardan çıkan notların kendilerini çok duygulandırdığını belirten İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü personelleri, "Türkiye’nin birçok noktasından deprem bölgesindeki çocuklarla gelen hediyelerin içerisinde bazı notlar bizleri çok duygulandırdı. Özellikle kendi oyuncaklarını akranlarına gönderen çocuklar var. Üzerinde kalpler içerisinde bir de ev çizen Aksaray’dan Zeynep Kavakoğlu’nun akranlarına kendi el yazısıyla yazdığı, ‘Canım kardeşlerim arkadaşlarım çok zor bir olay yaşadık. Hepinize geçmiş olsun üzülmeyin bugünler geçecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizi çok seviyorum. Her zaman yanınızdayız. Bu gönderdiğim oyuncaklarım. Oynayın mutlu olun. Zeynep Kavakoğlu Aksaray’da’ notu bizleri çok duygulandırdı" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar