Skip Navigation Links

Abdülkerim Güven Milletvekilliğine Aday Adayı Oldu

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdulkerim Güven, Milletvekili aday adaylığı için İlçe başkanlığı görevinden istifa etti.

Abdülkerim Güven Milletvekilliğine Aday Adayı Oldu

Gündem   A+a-

Abdülkerim Güven sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şöyle dedi;
 
Çok Kıymetli Hemşehrilerim;
 
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Milletvekili Aday Adaylığı talebim Genel Merkezimiz tarafından uygun görülmüştür.
 
Bu nedenle; Gençlik Kolları Kurucu Başkanlığını yaptığım, iki kez Milletvekili Adayı olduğum, 22 seneden beri verilen her görevi yaptığım ve çalışmaktan gurur duyduğum Davamın Partisi AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı görevimden Seçim Kanunu gereğince ayrılmak durumundayım. Bu nedenle bugün ayrılma dilekçemi vermiş bulunmaktayım.
 
Yaşadığımız deprem nedeniyle geçirdiğimiz bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Bu vesile ile deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm hemşerilerimize Allah’tan rahmet dilerken yaralanan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.
 
Milletimizin umudu olan ve yaptığı icraatlarla Milletimizin gönlünde taht kuran Sayın Cumhurbaşkanımı Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde 14 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkıp bu yaralarımızı sarmaya devam edeceğimize ve eskisinden daha güçlü bir şekilde şahlanacağımıza inancımız tamdır.
 
Dört yılı aşkın bir süredir yaptığım İlçe Başkanlığı döneminde Beraber çalıştığım İl Başkanlarıma, Hatay Milletvekili Arkadaşlarıma, Belediye Başkanlarıma, Bölge Milletvekilim değerli dostum Sayın Abdulkadir Özel vekilime, 2019 Yerel seçimlerinde omuz omuza çalışıp İskenderun Belediyesini kritik bir dönemde kazandığımız çok değerli Sayın Fatih Tosyalı Başkanıma, Hatay’ımızın çok değerli İlçe Başkanları arkadaşlarıma, uyum içerisinde İskenderun’umuza hizmet eden çok değerli Belediye Meclis üyelerime, memleket sevdalısı olan Mahalle Başkanlarıma, vefakar ve cefakar Kadın ve Gençlik Kollarının çok değerli Başkanlarıma ve kıymetli Teşkilat üyelerine, Cumhur İttifakı kapsamında samimiyetlerini esirgemeyen ve büyük bir uyum içerisinde olduğumuz MHP İlçe Başkanım Turan Bozkurt Ağabeyime, BBP ilçe Başkanıma ve değerli teşkilatlarına, beni bir an dahi yalnız bırakmayan çok kıymetli Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri olan can dostlarıma, çok kıymetli basın mensubu arkadaşlarıma, samimiyet ve tebessümlerini eksik etmeyen siz İskenderun’ lu hemşerilerimize teşekkürlerimi sunarım.
 
Büyük ve Güçlü bir ülke olma yolunda hızla ilerlemeye devam etmek için ‘’Türkiye için Güven ve İstikrar’’ parolasıyla yola çıktık. Rabbim bizleri bu yolda mahcup etmesin. Bu kutlu yolda Rabbim yâr ve yardımcımız olsun İnşallah. Vatanımız, milletimiz, ilimiz ve sevdamız İskenderun hep var olsun.
 
Sevgi ve saygılarımla…
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet