Skip Navigation Links

İSMED'den Van'a 2 Tır Dolusu Yardım..

İskenderun Mostar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Kılıçağra Kara, 'Türk Milleti olarak tarihin her döneminde kenetlenerek dünyaya örnek olmuş

Gündem   A+a-

20B.jpg" alt="" />
 
İskenderun Mostar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Kılıçağra Kara, “Türk Milleti olarak tarihin her döneminde kenetlenerek dünyaya örnek olmuşuzdur” dedi.
 
İSMED’den Van’a 2 Tır Dolusu Yardım..
 
Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, dost elini deprem bölgesindeki kardeşlerine uzattı.
AÇE, Pakistan ve Afrika’ya birçok yardımda bulunan Beşir Derneği bu kez de Van’da ki depremzedelerin yanında.
Beşir derneğinin Van’da ki depremzedeler için Türkiye çapında başlatmış olduğu yardım organizasyonuna, İskenderun Mostar Eğitim ve Kültür Derneği de önemli katkı sundu.
İskenderun Mostar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Kılıçağra Kara, Van’da ki depremin herkesi üzdüğünü belirterek, “Van’da hissedildiği gibi İskenderun’da da hissedilmiştir. Bu soğuk kış gününde orada ki vatandaşların mağduriyetini gidermeye yönelik dernek olarak, Hatay’da başlattığımız Van’a destek kampanyasında 2 tır dolusu, battaniye, yorgan, kilim, katalitik soba ve birçok giyim malzemesi ile muhtelif gıda topladık. Van’da depremzedelere daha çok faydalı olabilmek adına Beşir Derneği deprem bölgesinde kriz merkezi kurmuştur. Bunun yanında iki öğün sıcak yemek dağıtmaktadır.
Biz de İskenderun Mostar Eğitim ve Kültür Derneği olarak Beşir derneğiyle birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz.
Orada ki ihtiyaç sahiplerini tespit eden Beşir Derneği neye ihtiyaç varsa, biz de o ihtiyaç doğrultusunda buradaki yardımlarımızı Beşir derneğine ulaştırarak depremzedelere yardımda bulunuyoruz.” Dedi.
Dünyanın birçok yerine yardım ulaştıran ve afet olan ülkelere yardımda bulunan Beşir Derneği, Kızılay’la yapmış oldukları kan bağışı protokolüyle Van’da ki yaralılara Türkiye genelinde kan bağışı topluyorlar.
Beşir Derneği’ne ulaşmak isteyenler www.besirdernegi.org ve 0216- 354 2859 – 354 2856 no’lu telefon numaralarından ulaşabilirler.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet