Skip Navigation Links

İskenderun-Toprakkale Devlet Yolu 1. Etap Çalışmalarına Yerinde İnceleme

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı yerinde

İskenderun-Toprakkale Devlet Yolu 1. Etap Çalışmalarına Yerinde İnceleme

Gündem   A+a-

 
 
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun- Toprakkale Arası Devlet Yolu Asfalt Yenileme ve Sanat Yapıları (Kavşak, Hemzemin Geçitler, Köprülü Kavşaklar) İşinin 1. etabı olan İskenderun-Payas arası bölümünde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
 
Asfalt kırma çalışmalarının, karayolları sınır alanının başladığı yerden start verildiğini kaydeden Vekil Özel, yetkililerden aldığı bilgiler doğrultusunda yol yüksekliğinin 60 santimetre olacağını köprülerin elden geçirileceğini belirterek; “İskenderun-Toprakkale arası Devlet Yolu Asfalt Yenileme ve Kavşak, Hemzemin Geçitler, Köprülü Kavşaklar yapım işinin 1. etabı olan İskenderun-Payas bölümünde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledik. Projenin hayata geçirilmesi noktasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize hayırlı olsun!” dedi.
 
İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı da projenin hayata geçirilmesi noktasında başta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu ve projenin her aşamasında süreci yakından takip eden Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e teşekkür etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet