Skip Navigation Links

Korkmaz Ailesi’nin En Mutlu Günü

Tosyalı Holding CEO’su Dr. Suhat Korkmaz-Filiz Korkmaz’ın oğulları Mehmet Emin Korkmaz ile Seher-Erdoğan çiftinin kızları Fatma Erdem dünya evine gird

Korkmaz Ailesi’nin En Mutlu Günü

Gündem   A+a-

 
Tosyalı Holding CEO’su Dr. Suhat Korkmaz-Filiz Korkmaz’ın yakışıklı oğulları Mehmet Emin Korkmaz ile Seher-Erdoğan çiftinin güzel kızları Fatma Erdem (Korkmaz) Adana Hiltonsa’da düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.
 
Peri masalını andıran düğün törenine, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, iş insanı Halil Şahin başta olmak üzere, bürokrat, siyasetçi ve çok sayıda davetli katıldı. Sahneye giriş yapan genç çiftinin mutluluklarına davetlilerin alkışları ortak oldu.
 
Genç çiftlerin nikahını Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kıyarken, şahitler ise bu mutlu ana tanıklık ettiler.
 
Davetlilerle tek tek ilgilenen ve genç çiftlerin mutluluğuyla gururlanan Tosyalı Holding CEO’su Dr. Suhat Korkmaz düğünde duygularını, “Oğlum Mehmet Emin ile kızımız Fatma’nın nikah ve düğün merasiminde bizi yalnız bırakmayan ve mutluluğumuzu bizimle paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Genç çiftimize iki cihan saadeti diliyorum” dedi.
 
Davetliler ise genç çiftleri kutlayarak, ömür boyu mutluluklar diledi.
Düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.
 
Haber: Yılmaz AKPINAR
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet