Skip Navigation Links

Eğitim Bursuna Katkı İçin Açık Artırmada Yarıştılar

Hatay’ın Arsuz ilçesinde faaliyet gösteren Gökpınar Zeytindalı Derneği’nin geleneksel eğitim bursu amaçlı yemeği Arsuz Gümüş Otel’de gerçekleştirildi.

Eğitim Bursuna Katkı İçin Açık Artırmada YarıştılarWeb
TV

Gündem   A+a-

Eğitim bursu amaçlı gecede buluşan eğitim gönüllülerinin ilgisi oldukça memnuniyet verici boyuttaydı.
 
Geceye İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkan Vekili Şadi Sümbültepe, Emniyet Müdürü Hasan Gün, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İbrahim Dündar, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, Ak Parti ve Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Dal, CHP İlçe Başkanı Mahmut Şirin, STK başkanları, iş dünyası temsilcileri ve eğitim gönüllüleri katıldı.
Gecede bölgede işdünyasını çatıları altında buluşturan ATSİAD ve ARİAD Başkanları Mithat Ceritbinmez ile Adnan Ağır’ın yönetim kurullarıyla birlikte katılmaları ve açık artırma sırasında sürekli fiyat yükselterek eğitim bursu bütçesinin büyümesine katkı sunmaları büyük takdir topladı.
Eğitime katkı sunan kişi ve kurumlara plaketleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından verilerek teşekkür edildi.
 
Tüm şehitlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan gecede konuşan Gökpınar Zeytindalı Derneği Başkanı Yusuf Gökpınar, Arsuz’un geleceğine katkı vermek için çalışacaklarını belirterek, çiçeği burnunda bir ilçe olan Arsuz’u güzel bir geleceğin beklediğine vurgu yaptı.
Hacı Bayram Veli Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı son sınıf öğrencisi Sevilay Gökpınar, Hatay yöresine ait uzun hava ve türküleriyle herkesi kendine hayran bıraktı.
 
Her zaman vatandaşlarının yanında olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, “Arsuz’u İskenderun’dan ayırmıyoruz, her zaman beraberiz. Gökpınar Zeytindalı Derneğinin eğitim amaçlı düzenledikleri geceye katılmaktan mutluluk duydum” diye konuştu.
 
Sunuculuğu ARİAD Başkanı Adnan Ağır’ın yaptığı engelli çocuklar tarafından yapıldığı öğrenilen Türk Bayrağı ve Hatay Portresi Mozik Çalışmaları gecede yapılan açık arttırmada eğitim gönüllüleri adeta yarıştı. Katlamalı açık arttırma sonrasında iki mozaik çalışması toplamda 30 Bin TL’ye İşinsanı Sancar Mansuroğlu ve Avukat Fuat Çıkan’da kaldı.
ARİAD Başkanı Adnan Ağır’ın açık arttırma sırasında tüm eğitim gönüllülerini bağış yapmaya teşvik yöntemi ve esprileri büyük beğeni ve takdir toplarken, 30 bin lira ile noktalanan açık arttırma sonrası tüm eğitim gönüllülerine Cam Karaca’nın Islak Islak şarkısını okuyarak veda etti.
 
Gökpınar Zeytindalı Derneği’nin, Gökpınar ailesi ve dostlarının güzel bir gecede kaynaşması ve birlikte Arsuz için güzel işler yapabilme yeteneğini ortaya koyması adına önemli bir tablo ortaya koydu. Gece boyunca Gökpınar ailesi ve dostları güzel bir gece geçirmenin keyfini çıkardılar.
Eğitim Bursuna Katkı İçin Açık Artırmada Yarıştılar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet