Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

K Yetki Belgesi İTSO’dan Alınabilecek

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Ocak ayı Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Zeki Altun Başkanlığında gerçekleştirildi.

K Yetki Belgesi İTSO’dan Alınabilecek

Gündem   A+a-

 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Ocak ayı Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Zeki Altun Başkanlığında gerçekleştirildi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, bölge ekonomisinin gelişmesinin yanı sıra, sosyal projelere de önem veriyor.
 
İTSO Ocak ayı meclis toplantısı öncesi, Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri kan bağışında bulundular. İTSO Ocak ayı Meclis toplantısında, Kızılay yetkilileri sunum yaparak, Kızılay’ın faaliyetleri ve kan bağışında bulunmanın ne kadar hayati bir görev olduğuna dikkat çektiler.
 
‘TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NA ÜYELERİN SORUNLARI İLETİLDİ’
 
İTSO Ocak ayı meclis toplantısında söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ülke ve bölge ekonomisindeki son gelişmeler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Başkan Yılmaz konuşmasında; geçtiğimiz günlerde yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımızı ziyaret ettik. Mayıs ayında yapılacak seçimlerde kendisine desteğimizi belirttik. Bu ziyaret esnasında üyelerimizden ve meslek komitelerimizden bizlere ulaşan talep, sorun ve çözüm önerileri raporumuzu da kendilerine sunduk. Sayın Başkanımız kendilerine aktardığımız sorunlarla yakından ilgilendi. Özellikle K Yetki Belgesinin odamızdan verilmesi konusunda söz aldık” dedi.
 
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, meclis üyelerine müjdeli haberi vererek, Özellikle ‘K Yetki Belgesinin’ odamızdan verilmesi konusunda TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan söz aldık. Yasal prosedür gereği Ticaret Bakanlığı’na müracaatlarımızı gerçekleştirdik. Bakanlığın onay vermesinin ardından, K Yetki Belgesi odamız tarafından verilmeye başlanacaktır. Bu önemli gelişmeyi de, sizlerle paylaşmak istedim. Bugün odamızda sosyal sorumluluk kapsamında bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Türk Kızılay Arsuz Şubesi ve odamız işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenledik. Odamızın fuaye alanında gerçekleştirilen bu kampanyada emeği geçen Türk Kızılay Arsuz Şubesi yetkililerini tebrik ediyor, kan bağışında bulunma duyarlılığı gösteren her vatandaşımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.
 
İTSO MECLİSİNDE SİGORTA SEKTÖRÜNDE YAŞANAN SORUNLAR GÖRÜŞÜLDÜ
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı meclis toplantısında, 18. Grup Meslek Komite üyesi Emir Horoz, sigorta sektöründe yaşanan sorunlar, başta trafik sigortası olmak üzere, Kasko, ve diğer sigortalar ile ilgili müşterilerle yaşanan sorunlar, fiyat artışlarının sektöre ve müşterilere yansımaları konularına dikkat çekti.
 
İTSO Ocak Ayı Meclis toplantısında, Hesapları İnceleme Komisyon Başkanı Yüksel Cirdi, gelir ve giderler ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. İTSO Meclisinde, Ocak ayı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Kurucular kurulu toplantısı da yapıldı. Toplantıda, gündemdeki konular görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
 
itso5.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar