Skip Navigation Links

Tüm Mahallelerimizde Vatandaşlarımızın Her İhtiyaçlarında Yanındayız!

Başkan Fatih Tosyalı, “Bütün çalışmalarımızı insan ve hizmet odaklı bir anlayışla sürdürüyoruz.'

Tüm Mahallelerimizde Vatandaşlarımızın Her İhtiyaçlarında Yanındayız!

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay İl Başkanı Av. Adem Yeşildal, AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik ve AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ile birlikte, Denizciler Mahallesi’nde yapımı devam eden Tosyalı Özel Eğitim Okulu’nu, hizmete açılan Çok Amaçlı Salon ve Kapalı Spor Salonu’nu, Sakarya’da özellikle çocukların eğitim gördüğü Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ile son hızla yapımı süren Ziraat Park Projesi çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
 
Başkan Fatih Tosyalı, “Bütün çalışmalarımızı insan ve hizmet odaklı bir anlayışla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza kaliteli bir hizmet sunmak ve mahallelerimizin refah seviyesini yükseltmek adına tüm ekip arkadaşlarımızla özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Tüm mahallelerimizde vatandaşlarımızın her ihtiyaçlarında yanındayız” diye konuştu.
 
Milletvekilleri Özel ve Çelik ise, “Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı ile işbirliği içerisinde, el ele vererek ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini en hızlı şekilde yerine getiriyoruz” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal da, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya İskenderun’da yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti.
 
Haber: Yılmaz AKPINAR
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet