Skip Navigation Links

Her Çocuğun Hayatı Değerlidir!

Mega Radyo’da ‘Sosyal Hizmet Saati’ programına Sosyal Çalışmacı Neslihan Bozkurt ve Çocuk Gelişimci Seval Duran konuk oldu.

Her Çocuğun Hayatı Değerlidir!

Gündem   A+a-

 
Mega Radyo’da ‘Sosyal Hizmet Saati’ programına Sosyal Çalışmacı Neslihan Bozkurt ve Çocuk Gelişimci Seval Duran konuk oldu.
 
Sosyal hizmetlerle ilgili tüm merak edilenlerin konuşulduğu ‘Sosyal Hizmet Saati’ adlı radyo programında bu hafta, Sosyal Hizmet Merkezi İskenderun İlçe Müdürü Yılmaz Balaman’ın projesi olarak İskenderun Mega Radyo’da, Aile ve Sosyal Hizmetler Merkezi alanına giren konuları, daha fazla vatandaşa ulaştırmak ve daha çok vatandaşı bilgilendirmek için ‘Sosyal Hizmet Saati’ radyo programı üçüncü programını gerçekleştirdi.
 
Sosyal Hizmet Merkezi İskenderun ilçe Müdürlüğünde Sosyal Çalışmacı olarak görev yapan Neslihan Bozkurt’un sunumunu yaptığı ‘Sosyal Hizmet Saati’ programında Çocuk Gelişimci Seval Duran çocuk hizmetleriyle ilgili önemli bilgileri Mega FM dinleyicileri ile paylaştı.
 
Topluma kazandırılan faydalı bireylerin servetten daha değerli olduğuna dikkat çeken Sosyal Çalışmacı Neslihan Bozkurt, “Hazineler dolusu servetten daha değerli bir şey varsa eğer, oda iyi bir çocuk yetiştirmektir. Çocuk hizmetleri konusunda konuştuğumuz her bir başlık, projeler, uzanan bütün eller, iyi bir çocuk yetiştirmeyi hedefliyor. Topluma kazandırılan çocuklar bizleri mutlu ediyor. Umarım birilerine daha ulaşabilmişizdir” diye konuştu.
 
‘Çocuklar Güvende Programı’nın amacından bahseden Çocuk Gelişimci Seval Duran, “Bakanlığımıza bağlı kuruluşlarda korunma ve bakım altında iken korunma kararı kaldırılarak ailesine teslim edilen, mobil ekipler tarafından sokakta çalıştığı tespit edilen yada infaz indirimi ile cezaevinden çıkan çocuklar ve koruma ve bakım altında bulunan çocukların aileleri yanında kalan kardeşleri tekrar riskle karşı karşıya kalmamaları için düzenli periyodlar ile takip edilmesi amacıyla oluşturulmuştur” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet