Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Şehidini, Dualar Eşliğinde Son Yolculuğuna Uğurladı

Türkiye-İran sınır hattında askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Muammer Ay için cenaze töreni düzenlendi.

Hatay Şehidini, Dualar Eşliğinde Son Yolculuğuna Uğurladı

Gündem   A+a-

 
24.01.2023 tarihinde Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde görev yapmakta iken Türkiye-İran sınır hattında yapılan arama-tarama faaliyeti esnasında buzlanmadan kaynaklı askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Muammer Ay için cenaze töreni düzenlendi.
 
25 Ocak 2023 Çarşamba günü Hatay'ın Antakya ilçesi Mezarlık kompleksinde ikindi namazına müteakip Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası şehidimizin ay yıldızlı bayrağa sarılı naaşı, dualar eşliğinde defnedilmek üzere götürüldüğü Antakya Şehitliği’nde toprağa verildi.
 
Şehidimiz için düzenlenen cenaze törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Hatay Milletvekilleri TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, İsmet Tokdemir, Suzan Şahin, Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi Komutanı Tümgeneral Selami Arslan, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, 8. Komando Tugay Komutanı Vekili Albay Mahmut Seçkin Alışverişçi, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İlçe Belediye Başkanları, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, kurum il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, mülki ve askeri erkan, Şehidimizin silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
 
Evli ve bir çocuk babası olan şehit İstihkam Uzman Çavuş Muammer Ay’ın tabutunun sarılı olduğu al bayrağımız Şehidimizin babası Bahaeddin Ay’a, çerçeveli fotoğrafı ise annesi Müjgen Ay’a Vali Doğan tarafından sabır ve başsağlığı temennileriyle teslim edildi.
 
Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır, aziz milletimize baş sağlığı dileriz.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar