Skip Navigation Links

Meslektaşından Seküçoğlu'na Ziyaret

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Sefa Boran, meslektaşı İTSO Başkanvekilliğine getirilen İnşaat Mühendisi Bülent Seküçoğlu'na ne

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Sefa Boran, meslektaşı İTSO Başkanvekilliğine getirilen İnşaat Mühendisi Bülent Seküçoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Yapılan sohbet esnasında İTSO olarak çözüm üreten yapıcı bir kurum olduğunu belirterek Sanayi kuruluşlarımızın sesi olmaya ve iyi bir şekilde temsil etmeye gayret edileceği ifade edildi. Ayrıca Seküçoğlu : “Çünkü odamız ticaret ve sanayici üyeleriyle büyümekte ve var olmaktadır. Odamız hem şehrimizdeki ticari kuruluşlara hem de ülkemize en iyi şekilde hizmet etmeyi ilke edinmiştir. Gerek sivil toplum kuruluşlarıyla gerek diğer kuruluşlarla omuz omuza çalışarak onur duyacağımız el birliği ile ilçemizi ve ülkemizi daha iyi yerlere taşıyacağız.
 
Başta Başkanımız Halil Şahin olmak üzere Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve meclis üyelerimizle birlikte şehrimiz ve ülkemiz adına gerek turizm gerek ekonomik ve diğer faaliyetlerin gelişmesi adına çalışmaktayız. İTSO olarak tüm bunların daha etkin ve güçlü bir şekilde gerçekleşmesi için birlik ve beraberlik içinde olacağız bu da bizi başarıya götürecektir.’’dedi.
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet