Skip Navigation Links

HİZMETLER YAKIN TAKİPTE!

‘BÜYÜK BİR UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ’

HİZMETLER YAKIN TAKİPTE!

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Jandarma Kom. Binb. Yusuf Yıldırım ile birlikte inşaa aşamasında olan Sarıseki Piknik ve Mesire Yeri ile Fuat Tosyalı Gençlik ve Spor Merkezini gezerek, son aşamaya gelen stat çalışmalarını inceledi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
‘BÜYÜK BİR UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ’
 
Kaymakam Demiryürek, “İlçemizi kalkındırmak için Belediye Başkanımız ile sürekli istişare yapıyoruz. Belediye ve tüm kurumlarımız ile büyük bir uyum içerisinde canla başla çalışıyoruz. Bugün Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte özellikle vatandaşlarımızın ve gençlerimizin yararlanacakları, İskenderunspor’umuzun maçlarına hizmet edecek stat ve mesire çalışmalarını yerinde inceledik. Yatırımları ilçemize kazandıranlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
‘ANLIK TAKİP EDİYORUZ’
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Sarıseki Piknik ve Mesire Yeri, vatandaşlarımızın gelip bir mesire alanında dinlenmeleri için çok güzel bir yer olacak. Sarıseki’de stat çalışmaları da son hızıyla sürüyor. Projemizi en kısa zamanda tamamlayarak hizmet sunacağız. Şu anda idari binalar, tribünler, sosyal alanlar, soyunma odaları, hakem odaları gibi çalışmalar devam ediyor. İskenderunspor’umuza ve spor severlerimize yakışır, kentimize yakışır bir stadyum yapma gayretindeyiz. Buradaki çalışmaları anlık takip ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
Haber: Yılmaz AKPINAR
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet